Vaimo antaa pillua sexi deitti

vaimo antaa pillua sexi deitti

Tiedän, ettei koneen räminän yli kuulu mitään viereisiin huoneisiin, joten uskallan huohottaa kuuluvasti, ja tunnen lämpimien aaltojen lähestyvän ja vievän minut mukanani. Kun orgasmi on mennyt ohi ja pesukone pysähtynyt, avaan silmäni huomatakseni, etten ole yksin. Yläkerran naapuri, se alkoholiin menevä lähemmäs viisikymppinen setä seisoo oviaukossa, ja huomatessani että olen avannut silmäni, taputtaa rauhallisesti.

Kutsuisit joskus ihan suoraan katsomaan. Minua hävetti niin paljon, joten laskeuduin pesukoneelta, aivan punaisena, ja kumarruin avaamaan koneen luukkua. Setä seisahtui ihan taakseni, vei kätensä takaata rinnoilleni, kähmi niitä kovakouraisesti ja puri niskaani. Saat antaa minullekin vähän tuota herkkuasi" setä huohotti niskalleni, ja painoi ylävartaloni pesukonetta vasten. Vanhan viinan ja tupakan haju ällötti minua, mutta en saanut pistettyä vastaan, kun setä painoi minut pesukonetta vasten, nosti hameeni vyötärölle, ja alkoi avata housujaan.

Tunsin, kuinka mies alkoi hieroa kyrpäänsä jalkojeni väliä vasten kostuttaen sen nesteillä, jotka omasta kivastani valuivat pitkin reisiäni. Aika avoimesti pikkunarttu itsestään kuitenkin nautti äsken. Ehdin jo hetken miettiä, päästäisikö setä minut pois, tai olisiko suihinotto riittävän houkuttele vaihtoehto tuolle rentulle, kunnes tajusin mitä miehellä oli mielessä, kun hän työnsin sormensa perseeseeni.

Uikahdin järkytyksestä, ja setä otti sormensa pois perseesäni, ja laittoi kämmenensä suuni eteen. Hitaasti, hän alkoi samalla tunkea kyrpäänsä perseeseeni. Välillä hän piti taukoa, ja veti sitä hieman pois, ja alkoi pienin työnnöin alkoi työntää sitä syvemmälle ja syvemmälle peppuuni.

Luoja se sattui, mutta tuntui myös samaan aikaan hyvältä. Nesteissäni kostutettu kyrpä rassasi persettäni pesutuvan kellarissa, itseäni yli kaksi vuotta vanhempi setä huohotti takanani, enkä pystynyt liikkumaan mihinkään. Siirsin toisen käsistäni omalle klitorikselleni, ja aloin hangata sitä varovasti, ja huomasin uuden nautinnon lähestyvän. Mieskin huohotti kovempaa, ja laukesi perseeseeni.

Hoidin omin sormin itseni loppuun , ja jäin huohottamaan pesukoneen päälle. Minäpä luulen että me otetaan tämä vielä uusiksi moneen kertaan. Joko täällä, tai voit tulla käymään luonanikin, tuollainen pikkupillu on aina tervetullut.

Minä jäin keräilemään pyykkejä ja miettimään, mitä juuri tapahtui. Tämä tapahtui ollessani 18 vuotias. Olin saanut kesätöitä setänimökin kunnostamisesta.

Setä oli saannut vuosi sitten aivohalvauksen ja hänen liikkumisensa oli erittäin vaikeaa, joten minut palkattiin timpuroimaan heidän kesämökkiä kuntoon. Setäni ja hänen vaimo Ritu olivat jo mökillä saapuessani. Ritu oli noin viisikymmentä vuotias hieman ylipainoinen, mutta sitäkin uhkeampi. Ritu oli muutenkin todella eloisa ja hauska ihminen. Mökillä hän kuljeskeli päivät mekossa, joka ei jättänyt paljoa mielikuvituksen varaan.

Toisen päivän ilta koitti ja alkoi saunanlämmitys. Ritu oli taas oma itsensä ja kittasi siideriä ja hihitteli setäni oli taas harvinaisen vakava. Istuimme terassilla setäni kanssa kun Ritu saunoi. Puhelimme niitä näitä ja ilmapiiri oli todella jäykkä. Yhtäkkiä Ritu keskeytti meidät kävellen välistämme alasti järveen. Hän ei sanonnut mitään, mutta pelkkä kävelytyyli kertoi enemmän kuin tuhatsanaa. Ridun palattua saunaan setäni katsoi minua.

Kai poika ymmärrät että minä en pysty enään tuohon Setäni vaikeni hetkeksi ja sanoi sitten Rituun. En voi muuta kuin kosketella Keskusteltiin aikaisemmin Ritun kanssa että sillä on tarpeensa. Mutta ei halua pettää En sanoin käheällä äänellä Setäni sanoi nyt saat mennä luvallani tuonne saunaan ja se mitä tapahtuu siellä jää sinne. Vastasin enhän mä nyt Setäni karjasi nyt menet tämä on muutenkin niin vaikeaa.. En tienyt mitä tehdä joten lähdin kävelemään saunalle, Ajattelin että puhun vaan Ritun kanssa.

Ritu istuikin yllätyksekseni vastasta. Hän oli pukenut päälle Korsetin josta hänen suuret rinnat suorastaan pursusivat ylitse. En osanut sanoa mitään. Ritu kuitenkin sanoi rauhoitu ja istu alas. Setäsi kertoi varmaan sopimuksesta. Eli me voidaan pitää toisiamme tässä saunassa hyvänä, mutta vain täällä ei meidän sängyssä. Tunsin samalla kuinka olin jäykistynyt ihan täysiin mittoihin Ritu laittoi samalla kätensä reidelleni Sä et taida kestää pitkään poikaseni?

Ei hätää en mäkään sanoi Ritu ja hihitteli ja otti ison siemauksen siideri. Sitten hän riisui housuni hitaasti pois ja lipaisi kyrpääni. Heh ei nuolla enempää että mäkin saan.. Ritu painoi minut istumaan ja istui hitaasti päälleni Tunsin kuinka upposin hitaasti hänen kosteaan pimppaan.

Ritu äännähti voi jumalauta tuntuu hyvältä. Käteni olivat Ritun ympärillä ja hänen suuret rinnat minua vasten. Ritu alkoi ratsastaa heti todelle rajusti tunsin kuinka itsekkin olin aivan uskomattoman kiiman vallassa.. Ritu huohotti ja puristui ympärilleni ja hoki nai mua nai mua Ritu nousi heti pois päältäni ja hihitti nyt syömään ja sitten saunaan Hän antoi vielä pusun Jaksat pitempään maha täynnä jatkuuko? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Vaimoa kimpassa Vaimoa kimpassa Ystäväporukka Kylpylässä tositarina Ehkä nyt ymmärrän paremmin naisia, jotka laittautuvat "vain itsensä vuoksi" ja haluavat näyttää seksikkäiltä. Pesutuvassa Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Sedän vaimoa Tämä tapahtui ollessani 18 vuotias.

On kyllä hienoa kun nainen on kiimainen minulla on erittäin aktiivinen ja Kokeilunhaluinen vaimo saan houkuteltua hänet millaiseen kimppaan haluan ja minä haluan että moni mies panee vaimoani ja kyllä olemme häntä panneet erittäin paljon ja vaimo nauttii täysillä kun miehet himoitsevat häntä.

Me aloittelemme vasta juteltu yhdelle kaverille että mitä mieltä jos kokeillaan. Juhaa epäilimme hyväntahtoisesti, että olisi ns. Ei kaveri niin paha tapaus ollut, etteikö olisi naista halutessaan saanut.

Sitten Jarkko, no hän on lyhyesti Jarkko. Karmea pukki ja siinä syy, ettei ollut aloilleen asettunut. Sen verran fiksu kuitenkin, ettei edes yrittänyt. Hän oli aina ollut poikkeus meidän insinööripainotteisessa kaveriporukassa. Iloluonteinen hymypoika, johon naiset helpolla kiinnittivät huomiota.

Juhlat sujuivat hilpeissä tunnelmissa ja olimme Kallessa pilkkuun asti. Pariskunnista viimeinen viihtyi kanssamme pilkkuun asti, heillä ei ollut lapsia, kuten ei meilläkään ja meno tietty railakkaampaa sen vuoksi. Jonna oli tanssinut ja flirttaillutkin pitkin iltaa seurueen miesten sekä tietysti myös kanssani. Harmittomalla tavalla ja liioitellen tämä tapahtui, kuten vanhojen ystävien kanssa on tapana.

Ainoa hieman yli mennyt tapahtuma oli ns. Jarkko nappasi röyhkeästi Jonnan tanssiin. Kuittasi minulle nauraen, että olen liian onnellinen saadessani aina varmasti illan päättyessä. Jotenkin epäilin, että useammin hän taitaa saada.. Kädet liikkuivat melko alhaalla Jonnan minihameen verhoamalla pepulla tanssin keinahtelun tahtiin.

Jonnalla on ihan maailmanluokan takapuoli, joten kyllä sitä kelpasi puristella. Pedantti luonne oli tässä asiassa onni minullekin. Hän piti itsensä hyvässä kunnossa säännöllisellä treenaamisella.

Itse olin jo hieman huonoon kuntoon päässyt. Urheileminen oli jäänyt opiskeluaikoihin. En mikään plösö ole, mutta pientä pehmeyttä löytyy jo keskivartalolta.

Hitaiden jälkeen hyvästelimme Antonin ja Ninan, jotka suuntasivat taksijonoa kohden. Jarkko sai minut puhuttua pitämään vielä jatkot, tarkoitti, että aikoi yöpyä meillä.

Asuimme nimittäin ihan lähistöllä. Hän itse asui Espoon perukoilla. En usko, että hänellä oli tässä vaiheessa erikoisempia taka-ajatuksia. Tykkäsi vain pitää bileet käynnissä loppuun asti niin sanotusti. Kämpille päästyämme löimme saunan päälle ja painuimme pikkusikarien kanssa parvekkeelle odottelemaan saunan lämpenemistä. Saunottuamme kello kävi jo lähemmäs kuutta ja nukkumaankin olisi pitänyt jo ehtiä. Jonna oli tunnollisena emäntänä laittanut vielä pientä purtavaa. Jarkon yllytyksestä nappasimme vielä muutamat salmarit kyytipojaksi.

Jonnakin hämmästyksekseni osallistui tähän älyttömyyteen. Hieman saimme väsymystä karkotettua, mutta päädyimme silti nukkumisen kannalle. Jarkon sanoi nukkuvansa sohvalla, johon oli petivaatteet laitettu. Toivottelimme hyvät yöt ja painuimme makuuhuoneeseen.

Riisuuduimme ja Jonna kellahti peiton päälle selälleen. Olin koko illan tuntenut, kuinka hänestä suorastaan huokui voimistuva seksin tarve, kun hän rentoutui mukavan illan ja humalan mittaan. Kuiskailin, että hoidetaan hommat hiljaa, ettei kuulu olohuoneeseen. Hieman huolestutti, että Jonna käy tavanomaisen vaativaksi ja äänekkääksi. Heitin peittoni Jonnan päälle ja pujottauduin nopeasti Jonnan jalkoväliin, annoin pari nopeaa suukkoa vatsalle, matkalla nuuhkaisin karvoitusta ja hivelin sitä huulillani.

Huumaava tuoksu sai kivekset kipristelemään. Tämä hetki sai pitkän puutteessa olon tuntumaan sen arvoiselta. Aloin nuolla, kuin nälkiintyneenä. Pitkiä vetoja pyllyreiältä yli klitoriksen, välillä siihen keskittyen ja sitten kielellä syvältä g-pistettä etsien. Olin niin kiimainen, että en pystynyt edes keskittyä kunnolla Jonnan nautintoon, vaan maistelin sieltä täältä ja vaihtelin tahtia.

Jonnalta pääsi kuitenkin voimakas mielihyvän äännähdys ja minä hyssyttelin saman tien. Jatkoin ja hän kiemurteli kielen alla vaativasti, kunnes hän äkkiä jäykistyi liikkumattomaksi.

Jarkko seisoi peitto ja tyyny kainalossa makuuhuoneen ovella ja tokaisi, ettei moisella narisevalla designhirviöllä voinut nukkua. Totesi, että meidän jättimäiseen parivuoteeseen mahtui hyvin kolmaskin. Vuode meillä oli tosiaan iso, kun sänky tuntui kasvavan suhteen pituuden mukaan.

Nyt liki 10v jälkeen se oli jo cm leveä, kun aloitimme 80cm leveästä sängystä opiskeluaikoina. Se pentele ei ollut huomaavinaan, että nousin peitto selässäni jalkovälistä rivakasti ja hyppäsin omalle puolelle sänkyä. Oli varmasti kuullut Jonnan äännähdyksen ja ilmestyi, kuin leijona juomapaikalle. Minä en saanut hämääntymiseltäni sanottua, että painuu takaisin, niinpä hän asetti tyynynsä reunapaikalle. Sanoi Jonnalle, että saatkin nukkua kahden miehen välissä. Minulla kohisi pettymys päässä, kun piilottelin seisokkiani ja pyyhin Jonnan kosteutta naamaltani.

Puuskahdin, että mahtuuhan tähän ja painoin pään tyynyyn. Jarkko nojaili kyynärpäähän ja hymyili minulle vinosti. Sitten vasta tajusin, että Jonna makoili peittonsa päällä alastomana. Olin vauhdilla hypännyt peittoni kanssa omalle puolelle ja jättänyt hänet selälleen jalat levälleen koukistettuina.

Nännit nöpöttivät edelleen vaativasti ja tuntui, että hänestä huokuvan kiihottumisen pystyi aistimaan selvästi. Jalat hän sentään läpsäytti kiinni, jottei häpy olisi edelleen avonaisena vieraan katseelle.

Minulla oli hänen makuaan suussa edelleen, mutta tuntui, että sitä leijui ilmassakin runsaasti. Hän puhui matalalla äänellä ja tiesin, että sanat oli varsinaisesti suunnattu Jonnalle. Olimme aina ihmetelleet kaverien kanssa Jarkon taitoa saada naiset puhuttua pehmeiksi. Se oli jokin ihmeellinen yhdistelmä kemiaa ja puhetaitoa.

Minulla ei sitä taitoa ollut koskaan ollut, mutta nyt saisin siitä ilmeisesti oppitunnin oikein läheltä. Jarkko jatkoi kehumista tasaisella rytmillä. Taito oli selvästi synnynnäinen, sanat putoilivat oikeaan aikaan ja oikealla äänellä.

Ei tuollaista voi opetella. Jonna ei liikkunut, eikä yrittänytkään mennä peiton alle piiloon, kun Jarkko kävi katseellaan läpi kehon päästä varpaisiin. Ylisti silmät, huulet, leuan kaaren. Jatkoi rinnoista vatsan kautta reisiin ja sääriin. Jopa varpaat tuli mainittua. Kertaakaan ei tuntunut menevän yli ja ihmettelin sanojen voimaa. Olin aina pitänyt puhetaitoa höpöhommana naisten kaadossa ja että ulkonäkö ja lompakko määrittivät lopputuloksen. Jonnan silmät olivat sumuiset ja hengitys sen verran nopeaa, että tiesin hänen olevan niin kiihottunut, että tahtoi vain saada kesken jääneen tyydytyksen.

Havahduin ajatuksistani, kun Jarkon käsi siirtyi Jonnan vatsalle ja tämä kysyi Jonnalta ja puolittain minulta, että sopiiko vähän kutitella. Minä en saanut mitään sanottua, kun olin sekä humalan, että kiihottumisen aiheuttamassa pöllämystyneessä tilassa. Sellainen olotila, joka on hieman epätodellinen, kuin unessa, vaikka toisaalta kaikki aistit ovat erittäin teräviä. Jonna taas ei ilmeisesti aikonutkaan sanoa mitään. Turha kai olisikaan, kun sormenpäät jo piirtelivät laajenevia ympyröitä Jonnan litteällä, mutta naisellisen pehmeällä vatsalla.

Näin selvästi, kuinka iho nousi kananlihalle kosketuksen alla. Jonna hengitti entistä syvempään, tulkitsi kai hiljaisuuteni myöntymisen merkiksi. Se sai rinnat suipistumaan kärjistään.

Heitin peittoni Jonnan päälle ja nostin samalla oman tyynyni jalkovälini päälle, ettei seisokkini näkyisi. Jotenkin hävetti, että kaluani oikein pakotti, kun vaimoani hipelöitiin vieressä ja minä en saanut sanottua mitään. Peitto ei auttanut, vaan rohkaisi kättä liikkumaan laajemmalla alueella.

Jonnan silmät olivat tiukasti kiinni ja ilme selvästi keskittynyt nautintoon. Näin, kun Jonnan jalat alkoivat avautumaan peiton alla ja vasen jalka nojasi kohta minua vasten. Käsi tulkitsi sen kutsuksi ja näin kuinka sen aiheuttama kohouma siirtyi hitaasti kohti jalkoväliä. Tiesin maalin löytyneen, kun Jonnalta pääsi ensimmäinen selvä nautinnollinen voihkaisu.

Suuni kuivui, päässä kohisi kiihotus ja kaluni nytkähteli tyynyä vasten. Käsi työskenteli määrätietoisesti minun melkein valmiiksi hoiteleman nupukan kimpussa.

Tulkitsin sen kutsuksi minulle ja mutisin, että joo. Ilmeisesti Jonna tarkoitti sen luvan kysymiseksi vieraaseen kaluun. Joka tapauksessa myöhästyin, kun hämilläni mietin, että kehtaanko rakastella vaimoani kaverini vieressä. Jonna nosti jalkansa Jarkon lantion ympärille ja aistin sen vaativan pakotuksen, joka suorastaan huusi kalua sisäänsä.

Sitä ei tarvinnut kauan odottaa, Jarkko vain ilmeisesti hetken nyhti alushousujaan alemmas peiton liikkeistä päätellen. Katseeni oli lukittunut Jonnan kasvoihin ja näin silmien värähdyksestä, että milloin Jarkon kalu kosketti häpyhuulia ja työntyi saman tien sisään.

Pitkä voihkaisu varmisti tämän havainnon. Peitto alkoi kohoilla ensin hitaasti ja tunnustelevasti, mutta tahti kiihtyi nopeasti. Minä olin lämmitellyt paikat valmiiksi, joten hellänä alkaneen yhdynnän tahti muuttui nopeasti kunnon panemiseksi. Minä seurasin peiton tasaista kohoilua suu kuivana. Siellä upposi vieras kalu vaimoni sisään ja tunsin, miten tarpeeseen se tuli. Jonna voihkaisi joka kerta, kun peitto painui alas ja kaluni nytkähti joka voihkaisun myötä tyynyä vasten.

Peitto valui hiljakseen alaspäin ja tipahti lattialle, kun Jonna nosti jalat v-asennossa kattoa kohden. Tämä oli asento, joka kertoi minulle hänen olevan lähellä laukemispistettä. Tässä vaiheessa minä laukesin yleensä heti. Ylöspäin sojottavat jalat olivat aina kiihottaneet minua, koska tiesin naiseni olevan silloin kiihottuneimmillaan ja halusi todella syvälle. Jarkko ei kuitenkaan lauennut, vaan kiihdytti tahtia entisestään.

Jonna uikutti läiskähtelyn tahtiin, kunnes kirahti ja vaikersi laukeavansa. Hän kietoi jalat Jarkon ympärille ja puristi käsillään tiukasti tämän selkää pakottaen lopettamaan hetkeksi. En voinut uskoa todeksi, että vaimoni laukesi ilman kieltä. Vasta tässä vaiheessa he suutelivat ensimmäisen kerran. Se oli minusta melkein järisyttävämpää, kuin äskeinen raju pano. Huulet kohtasivat hellästi, mutta nälkäisinä. Piinani ei selvästikään ollut ohi. Ja minä en sitä kehdannut päättää.

Minua ei ollut heille edes olemassa. Yhdyntä alkoi uudelleen rauhallisena ja hyvin intiiminä. He suutelivat koko ajan ja Jonna vaikersi Jarkon suuhun. Tätä jatkui melko pitkään, kunnes Jarkko voihkaisi ja laskeutui koko painollaan Jonnan päälle. Pahoitteli, kun laukesi, ennen kuin Jonna ehti huipulle uudemman kerran ja naurahti edellisestä kerrasta olevan aikaa.

Jonna ei kuullut tai reagoinut, oli aivan uudella tasolla kiihottumisen kanssa. Silmät olivat utuiset ja huulien liikkeistä näin hänen kaipaavan lisää. Jarkko kierähti Jonnan päältä omalle paikalleen ja sanoi, että hetkinen vain, niin jatketaan. Katsoin silmät selällään Jarkon kalua. Se oli iso, juuri yhtä härski, kuin kantajansakin. Se lepäsi suonikkaana ja nesteistä kiiltelevänä Jarkon reidellä.

Ajattelin, että ei ihme, kun Jonna laukesi tuollaisesta patukasta. En ehtinyt kauan kadehtia tuota, kun Jonna nousi ylös ja tönäisi minut selälleen, kun olin kyynärpään varassa tuijottanut heidän yhtymistään. Luulin Jonnan hyppäävän ratsaille ja kaluni kutistui jännityksestä puolijäykäksi.

Jonna toisti tarpeen laukeamisesta, mutta ei kiivennytkään lanteilleni, vaan pyörähti päälleni asentoon. Kasvojani kylmäsi ja kihelmöi.

Kiihotti ja hävetti, mutta en saanut valinnan varaa. Turvonnut häpy paineli naamani vasten ja kuulin tutun vaativan ääntelyn. Seksin haju oli huumaava ja painoin kieleni klitorikselle ja maistoin.

Maistoin Jonnan tutun maun ja lisäksi vieraan sperman. Omani maun jo tunsin. Jonnan pää lepäsi jalkovälini edessä olevan tyynyn päällä. Kaluni jäykistyi paineesta ja helpotuksesta, kun en joutunut sitä käyttämään kaverini edessä. Kiihotukseni nousi jälleen huippuunsa ja nuolin nälkäisenä. Hävettää myöntää, mutta putsasin joka paikan huolella. Esihistoriallinen kilpailuvietti pakotti putsaamaan vieraan siemenen pois naaraastani.

Kaivoin reikää kielellä niin syvältä, kuin ylsin ja nuolin pyllyvakoonkin valuneen sperman pois. Sitten vasta keskityin klitorikseen ja Jonnan kesken jääneen tyydytyksen hoitamiseen.

Jarkko oli ilmeisesti seurannut tarkkaan. Hän nousi polvilleen ja sanoi Jonnalle, että täälläkin tarvittaisiin putsausapua. Väänsin päätäni ylös sen verran, että näin Jarkon pitävän pötköään Jonnan kasvojen edessä. Jonna avasi suunsa ja kalu liukui sinne Jarkon huokaisun säestämänä. Enempää en nähnyt, kun Jonna palautti minut oman työmaani kimppuun takapuolellaan tönäisemällä.

Vaimo antaa pillua sexi deitti -

Ridun palattua saunaan setäni katsoi minua. Mies, tämä virhe pilaa naisen mahdollisuuden orgasmiin. Taustalla kuitenkin vuosikymmenten urheilu - viime vuosina tosin aika vähän. Sellainen olotila, joka on hieman epätodellinen, kuin unessa, vaikka toisaalta kaikki aistit ovat erittäin teräviä. Näin, kuinka Jonnan pillun suu supisteli työntöjen tahdissa. Olin ihan varma, että nyt tuli lähtö, mutta mitä vielä. Toisen päivän ilta koitti ja alkoi saunanlämmitys. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Minä en saanut mitään sanottua, kun olin sekä humalan, että kiihottumisen aiheuttamassa pöllämystyneessä tilassa. Urheileminen oli jäänyt opiskeluaikoihin. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Ritu oli muutenkin todella eloisa ja hauska ihminen. Mökillä hän kuljeskeli päivät mekossa, joka ei jättänyt paljoa mielikuvituksen varaan. Toisen päivän ilta koitti ja alkoi saunanlämmitys.

Ritu oli taas oma itsensä ja kittasi siideriä ja hihitteli setäni oli taas harvinaisen vakava. Istuimme terassilla setäni kanssa kun Ritu saunoi. Puhelimme niitä näitä ja ilmapiiri oli todella jäykkä. Yhtäkkiä Ritu keskeytti meidät kävellen välistämme alasti järveen.

Hän ei sanonnut mitään, mutta pelkkä kävelytyyli kertoi enemmän kuin tuhatsanaa. Ridun palattua saunaan setäni katsoi minua. Kai poika ymmärrät että minä en pysty enään tuohon Setäni vaikeni hetkeksi ja sanoi sitten Rituun. En voi muuta kuin kosketella Keskusteltiin aikaisemmin Ritun kanssa että sillä on tarpeensa. Mutta ei halua pettää En sanoin käheällä äänellä Setäni sanoi nyt saat mennä luvallani tuonne saunaan ja se mitä tapahtuu siellä jää sinne. Vastasin enhän mä nyt Setäni karjasi nyt menet tämä on muutenkin niin vaikeaa..

En tienyt mitä tehdä joten lähdin kävelemään saunalle, Ajattelin että puhun vaan Ritun kanssa. Ritu istuikin yllätyksekseni vastasta. Hän oli pukenut päälle Korsetin josta hänen suuret rinnat suorastaan pursusivat ylitse. En osanut sanoa mitään. Ritu kuitenkin sanoi rauhoitu ja istu alas. Setäsi kertoi varmaan sopimuksesta.

Eli me voidaan pitää toisiamme tässä saunassa hyvänä, mutta vain täällä ei meidän sängyssä. Tunsin samalla kuinka olin jäykistynyt ihan täysiin mittoihin Ritu laittoi samalla kätensä reidelleni Sä et taida kestää pitkään poikaseni? Ei hätää en mäkään sanoi Ritu ja hihitteli ja otti ison siemauksen siideri. Sitten hän riisui housuni hitaasti pois ja lipaisi kyrpääni. Heh ei nuolla enempää että mäkin saan..

Ritu painoi minut istumaan ja istui hitaasti päälleni Tunsin kuinka upposin hitaasti hänen kosteaan pimppaan. Ritu äännähti voi jumalauta tuntuu hyvältä. Käteni olivat Ritun ympärillä ja hänen suuret rinnat minua vasten. Ritu alkoi ratsastaa heti todelle rajusti tunsin kuinka itsekkin olin aivan uskomattoman kiiman vallassa..

Ritu huohotti ja puristui ympärilleni ja hoki nai mua nai mua Ritu nousi heti pois päältäni ja hihitti nyt syömään ja sitten saunaan Hän antoi vielä pusun Jaksat pitempään maha täynnä jatkuuko? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Vaimoa kimpassa Vaimoa kimpassa Ystäväporukka Kylpylässä tositarina Ehkä nyt ymmärrän paremmin naisia, jotka laittautuvat "vain itsensä vuoksi" ja haluavat näyttää seksikkäiltä. Pesutuvassa Kotitöistä lempparini on pyykin pesu.

Sedän vaimoa Tämä tapahtui ollessani 18 vuotias. On kyllä hienoa kun nainen on kiimainen minulla on erittäin aktiivinen ja Kokeilunhaluinen vaimo saan houkuteltua hänet millaiseen kimppaan haluan ja minä haluan että moni mies panee vaimoani ja kyllä olemme häntä panneet erittäin paljon ja vaimo nauttii täysillä kun miehet himoitsevat häntä.

Me aloittelemme vasta juteltu yhdelle kaverille että mitä mieltä jos kokeillaan. Vaimo sanoo meille että häntä panettaa onko mukaan haluava ja sen jälkeen me 3 miestä seuraamme perässä niin kuin ankan pojat. Täältä löytyisi siistiä tervettä hetero apuria. Käteni olivat Ritun ympärillä ja hänen suuret rinnat minua vasten. Ritu alkoi ratsastaa heti todelle rajusti tunsin kuinka itsekkin olin aivan uskomattoman kiiman vallassa..

Ritu huohotti ja puristui ympärilleni ja hoki nai mua nai mua Ritu nousi heti pois päältäni ja hihitti nyt syömään ja sitten saunaan Hän antoi vielä pusun Jaksat pitempään maha täynnä jatkuuko? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Vaimoa kimpassa Vaimoa kimpassa Nautiskelevat 5. Moniko haluaa panna toisten miesten kanssa omaa vaimoa?

Ja moniko vaimo olisi valmis osallistumaan useamman miehen naitavaksi? Kylpylässä tositarina Ehkä nyt ymmärrän paremmin naisia, jotka laittautuvat "vain itsensä vuoksi" ja haluavat näyttää seksikkäiltä. Pesutuvassa Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Sedän vaimoa Tämä tapahtui ollessani 18 vuotias.

Minä haluan kimppakivaa ja olen saanut vaimon mukaan jo kesäkuussa tulee 28 vuotta kun kaveri käy meillä ja naimassa mun vaimoa kanssani että ei ihan aloittelija ole kysymyksessä ja homma jatkuu yhä eikä loppua näy on meillä tosin muitakin mutta ei yhtä säännöllisesti meillä seksielämää on muutenkin aktiivista ja meillä menee hienosti avioliitossa. Tämä on kannattamisen arvoinen asia. Laita viesti sähköpostiin jos haluat kimppakiva!

Minulla on persettä antaa myös muille enkä ole ennakkoluuloinen minua saa vapaasti käyttää hyväksi Pillupano käy kaksi munaa pilluun käy pillu pylly suuhun pano käy Ainoat rajoitteet ei saa satuttaa ja maksimissaan 5 miestä kerrallaan. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Onko halukkaita vaimon pillu ihan märkänä ja kiimaisena odottaa huulet törröllään munia. Sinun pitäisi pidättäytyä pelkästään minun pilluun ja reikiin koska olemme heteroja muista mukaan tulevista miehistä en osaa sanoa aminän kanssa ovat vain pillun perään ja hyvä niin mutta pyllyyn saa pilluun saa kaksikin kerralla suuhun saa mutta satuttaa ei saa olen pillu ihan märkänä ja odotan kimppapanoa.

Tarkoitin että me naidaan minun vaimoa kimpassa koska halutaan vaihtelua eikä pettäminen tule kuuloonkaan Yleensä miehet pettää vaimojaan ja myös naiset pettää ei tietenkään kaikki meillä on myös pariskuntia kimpassa toisiltaan salassa eri aikaan tietty vaimo pannut miehen kanssa ja minä rouvan kanssa. Voitaisiinhan panna myös sun vaimoa kimpassa tykkäisi varmaan. Haluaako joku maistella ja käyttää pyllyäni vapaasti haluan pillun rakkauden kutkan pois haluan että raavitte kynnettömällä vapaasti.

Vamollani on rakkauden kutka pillussa täytyisi saada miehiä kynnettämällä raapimaan. Tykkään katsoa ja osallistua vaimoni astuutukseen olen asentanut jalkatuet on vaimolle helpompi kun levitämme vaimon jalat ja nkstamme telineeseen niin vaimo on kuin tarjottimella niin kuin onkin ja kavereiden ja ystävien kanssa saamme panna vapaasti ja niin paljon kuin halutaan meiltä ei viikonloppuna tarvitse lähteä puutteessa viikonloppuna vähintään kerran illassa pannaan vaimoa ja mukaan pääsee kaikki jotka paikalla on ja haluaa mukaan.

Se olis kiihoittavaa kun tietää ketä vaimo haluaisi fantasioissa panna! Näkisi kun vaimo nauttisi kunnon panosta, voisi itse samalla runkata kun vaimoa pantaisiin! Mulla kuitenkivaimo kertoo kuka pani muistelemisen arvoisesti mutta kun kysyn minkä panon haluaisit perua jos voisit niin vastaus myös viiden miehen panon jälkeen on en halua luopua yhdestäkään kokemuksesta olen nauttinut täysin kaikista hetkistä.

Kyllä naisen ilme pantaessa näyttää kun on herkkupala osunut pyllyyn. Meillä vaimo kertoo kuka pääsee naimaan ja minä kysyn miehiltä ja vaimo naisilta. Eniten mukana on miehiä koska on kiihoittavaa katsoa osallistuen vaimon nautintoa "vieraan" naidessa häntä. Minä ainakin haluan vaimoani naida myös kimpassa muiden miesten kanssa. Tykkään että on mielettömän kiihoittavaa kun näkee toistenkin panevan omaa vaimoa.

Ja sanonta on ettei järvi soutamalla kulu. Vaimoni antaa mielellään kimppa porukalle pillua. Suostuin kahden miehen pantavaksi mieheni halusta nussia kaverien kanssa minua. Miehen kaveri on nainut minua yli 16 vuotta ja suhteemme jatkuu tiiviisti. Olen ollut aina kiinnostunut ryhmäseksistä. Ja ehdottomasti niin että oma vaimo on mukana ja miestä itseni lisäksi. Vaimoni suostui mukaan ja eka mies on nainut vaimoani melkein 17 vuotta.

Olemme kolmistaan kuin yhtä perhettä. Olemme kaverin kanssa tuotu ehkä kerran kuussa lisämiehen mukaan vaimoni suostumuksella. Vastaa alkuperäiseen viestiin Vaimoa kimpassa Moniko haluaa panna toisten miesten kanssa omaa vaimoa? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Harmittomalla tavalla ja liioitellen tämä tapahtui, kuten vanhojen ystävien kanssa on tapana. Ainoa hieman yli mennyt tapahtuma oli ns. Jarkko nappasi röyhkeästi Jonnan tanssiin. Kuittasi minulle nauraen, että olen liian onnellinen saadessani aina varmasti illan päättyessä.

Jotenkin epäilin, että useammin hän taitaa saada.. Kädet liikkuivat melko alhaalla Jonnan minihameen verhoamalla pepulla tanssin keinahtelun tahtiin. Jonnalla on ihan maailmanluokan takapuoli, joten kyllä sitä kelpasi puristella.

Pedantti luonne oli tässä asiassa onni minullekin. Hän piti itsensä hyvässä kunnossa säännöllisellä treenaamisella. Itse olin jo hieman huonoon kuntoon päässyt. Urheileminen oli jäänyt opiskeluaikoihin. En mikään plösö ole, mutta pientä pehmeyttä löytyy jo keskivartalolta.

Hitaiden jälkeen hyvästelimme Antonin ja Ninan, jotka suuntasivat taksijonoa kohden. Jarkko sai minut puhuttua pitämään vielä jatkot, tarkoitti, että aikoi yöpyä meillä.

Asuimme nimittäin ihan lähistöllä. Hän itse asui Espoon perukoilla. En usko, että hänellä oli tässä vaiheessa erikoisempia taka-ajatuksia. Tykkäsi vain pitää bileet käynnissä loppuun asti niin sanotusti. Kämpille päästyämme löimme saunan päälle ja painuimme pikkusikarien kanssa parvekkeelle odottelemaan saunan lämpenemistä. Saunottuamme kello kävi jo lähemmäs kuutta ja nukkumaankin olisi pitänyt jo ehtiä.

Jonna oli tunnollisena emäntänä laittanut vielä pientä purtavaa. Jarkon yllytyksestä nappasimme vielä muutamat salmarit kyytipojaksi. Jonnakin hämmästyksekseni osallistui tähän älyttömyyteen. Hieman saimme väsymystä karkotettua, mutta päädyimme silti nukkumisen kannalle. Jarkon sanoi nukkuvansa sohvalla, johon oli petivaatteet laitettu. Toivottelimme hyvät yöt ja painuimme makuuhuoneeseen. Riisuuduimme ja Jonna kellahti peiton päälle selälleen. Olin koko illan tuntenut, kuinka hänestä suorastaan huokui voimistuva seksin tarve, kun hän rentoutui mukavan illan ja humalan mittaan.

Kuiskailin, että hoidetaan hommat hiljaa, ettei kuulu olohuoneeseen. Hieman huolestutti, että Jonna käy tavanomaisen vaativaksi ja äänekkääksi.

Heitin peittoni Jonnan päälle ja pujottauduin nopeasti Jonnan jalkoväliin, annoin pari nopeaa suukkoa vatsalle, matkalla nuuhkaisin karvoitusta ja hivelin sitä huulillani.

Huumaava tuoksu sai kivekset kipristelemään. Tämä hetki sai pitkän puutteessa olon tuntumaan sen arvoiselta. Aloin nuolla, kuin nälkiintyneenä. Pitkiä vetoja pyllyreiältä yli klitoriksen, välillä siihen keskittyen ja sitten kielellä syvältä g-pistettä etsien.

Olin niin kiimainen, että en pystynyt edes keskittyä kunnolla Jonnan nautintoon, vaan maistelin sieltä täältä ja vaihtelin tahtia. Jonnalta pääsi kuitenkin voimakas mielihyvän äännähdys ja minä hyssyttelin saman tien. Jatkoin ja hän kiemurteli kielen alla vaativasti, kunnes hän äkkiä jäykistyi liikkumattomaksi.

Jarkko seisoi peitto ja tyyny kainalossa makuuhuoneen ovella ja tokaisi, ettei moisella narisevalla designhirviöllä voinut nukkua. Totesi, että meidän jättimäiseen parivuoteeseen mahtui hyvin kolmaskin.

Vuode meillä oli tosiaan iso, kun sänky tuntui kasvavan suhteen pituuden mukaan. Nyt liki 10v jälkeen se oli jo cm leveä, kun aloitimme 80cm leveästä sängystä opiskeluaikoina. Se pentele ei ollut huomaavinaan, että nousin peitto selässäni jalkovälistä rivakasti ja hyppäsin omalle puolelle sänkyä. Oli varmasti kuullut Jonnan äännähdyksen ja ilmestyi, kuin leijona juomapaikalle.

Minä en saanut hämääntymiseltäni sanottua, että painuu takaisin, niinpä hän asetti tyynynsä reunapaikalle. Sanoi Jonnalle, että saatkin nukkua kahden miehen välissä. Minulla kohisi pettymys päässä, kun piilottelin seisokkiani ja pyyhin Jonnan kosteutta naamaltani.

Puuskahdin, että mahtuuhan tähän ja painoin pään tyynyyn. Jarkko nojaili kyynärpäähän ja hymyili minulle vinosti. Sitten vasta tajusin, että Jonna makoili peittonsa päällä alastomana. Olin vauhdilla hypännyt peittoni kanssa omalle puolelle ja jättänyt hänet selälleen jalat levälleen koukistettuina. Nännit nöpöttivät edelleen vaativasti ja tuntui, että hänestä huokuvan kiihottumisen pystyi aistimaan selvästi. Jalat hän sentään läpsäytti kiinni, jottei häpy olisi edelleen avonaisena vieraan katseelle.

Minulla oli hänen makuaan suussa edelleen, mutta tuntui, että sitä leijui ilmassakin runsaasti. Hän puhui matalalla äänellä ja tiesin, että sanat oli varsinaisesti suunnattu Jonnalle.

Olimme aina ihmetelleet kaverien kanssa Jarkon taitoa saada naiset puhuttua pehmeiksi. Se oli jokin ihmeellinen yhdistelmä kemiaa ja puhetaitoa. Minulla ei sitä taitoa ollut koskaan ollut, mutta nyt saisin siitä ilmeisesti oppitunnin oikein läheltä.

Jarkko jatkoi kehumista tasaisella rytmillä. Taito oli selvästi synnynnäinen, sanat putoilivat oikeaan aikaan ja oikealla äänellä. Ei tuollaista voi opetella. Jonna ei liikkunut, eikä yrittänytkään mennä peiton alle piiloon, kun Jarkko kävi katseellaan läpi kehon päästä varpaisiin.

Ylisti silmät, huulet, leuan kaaren. Jatkoi rinnoista vatsan kautta reisiin ja sääriin. Jopa varpaat tuli mainittua. Kertaakaan ei tuntunut menevän yli ja ihmettelin sanojen voimaa.

Olin aina pitänyt puhetaitoa höpöhommana naisten kaadossa ja että ulkonäkö ja lompakko määrittivät lopputuloksen. Jonnan silmät olivat sumuiset ja hengitys sen verran nopeaa, että tiesin hänen olevan niin kiihottunut, että tahtoi vain saada kesken jääneen tyydytyksen.

Havahduin ajatuksistani, kun Jarkon käsi siirtyi Jonnan vatsalle ja tämä kysyi Jonnalta ja puolittain minulta, että sopiiko vähän kutitella. Minä en saanut mitään sanottua, kun olin sekä humalan, että kiihottumisen aiheuttamassa pöllämystyneessä tilassa. Sellainen olotila, joka on hieman epätodellinen, kuin unessa, vaikka toisaalta kaikki aistit ovat erittäin teräviä. Jonna taas ei ilmeisesti aikonutkaan sanoa mitään.

Turha kai olisikaan, kun sormenpäät jo piirtelivät laajenevia ympyröitä Jonnan litteällä, mutta naisellisen pehmeällä vatsalla. Näin selvästi, kuinka iho nousi kananlihalle kosketuksen alla. Jonna hengitti entistä syvempään, tulkitsi kai hiljaisuuteni myöntymisen merkiksi.

Se sai rinnat suipistumaan kärjistään. Heitin peittoni Jonnan päälle ja nostin samalla oman tyynyni jalkovälini päälle, ettei seisokkini näkyisi. Jotenkin hävetti, että kaluani oikein pakotti, kun vaimoani hipelöitiin vieressä ja minä en saanut sanottua mitään. Peitto ei auttanut, vaan rohkaisi kättä liikkumaan laajemmalla alueella. Jonnan silmät olivat tiukasti kiinni ja ilme selvästi keskittynyt nautintoon.

Näin, kun Jonnan jalat alkoivat avautumaan peiton alla ja vasen jalka nojasi kohta minua vasten. Käsi tulkitsi sen kutsuksi ja näin kuinka sen aiheuttama kohouma siirtyi hitaasti kohti jalkoväliä.

Tiesin maalin löytyneen, kun Jonnalta pääsi ensimmäinen selvä nautinnollinen voihkaisu. Suuni kuivui, päässä kohisi kiihotus ja kaluni nytkähteli tyynyä vasten. Käsi työskenteli määrätietoisesti minun melkein valmiiksi hoiteleman nupukan kimpussa.

Tulkitsin sen kutsuksi minulle ja mutisin, että joo. Ilmeisesti Jonna tarkoitti sen luvan kysymiseksi vieraaseen kaluun. Joka tapauksessa myöhästyin, kun hämilläni mietin, että kehtaanko rakastella vaimoani kaverini vieressä.

Jonna nosti jalkansa Jarkon lantion ympärille ja aistin sen vaativan pakotuksen, joka suorastaan huusi kalua sisäänsä. Sitä ei tarvinnut kauan odottaa, Jarkko vain ilmeisesti hetken nyhti alushousujaan alemmas peiton liikkeistä päätellen.

Katseeni oli lukittunut Jonnan kasvoihin ja näin silmien värähdyksestä, että milloin Jarkon kalu kosketti häpyhuulia ja työntyi saman tien sisään. Pitkä voihkaisu varmisti tämän havainnon. Peitto alkoi kohoilla ensin hitaasti ja tunnustelevasti, mutta tahti kiihtyi nopeasti. Minä olin lämmitellyt paikat valmiiksi, joten hellänä alkaneen yhdynnän tahti muuttui nopeasti kunnon panemiseksi.

Minä seurasin peiton tasaista kohoilua suu kuivana. Siellä upposi vieras kalu vaimoni sisään ja tunsin, miten tarpeeseen se tuli. Jonna voihkaisi joka kerta, kun peitto painui alas ja kaluni nytkähti joka voihkaisun myötä tyynyä vasten. Peitto valui hiljakseen alaspäin ja tipahti lattialle, kun Jonna nosti jalat v-asennossa kattoa kohden.

Tämä oli asento, joka kertoi minulle hänen olevan lähellä laukemispistettä. Tässä vaiheessa minä laukesin yleensä heti. Ylöspäin sojottavat jalat olivat aina kiihottaneet minua, koska tiesin naiseni olevan silloin kiihottuneimmillaan ja halusi todella syvälle. Jarkko ei kuitenkaan lauennut, vaan kiihdytti tahtia entisestään.

0 thoughts on “Vaimo antaa pillua sexi deitti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *