Thai massage happy ending viru tallinna

We did a small trip to Phi Phi- islands with our boat-guys. Alettiin pikkuhiljaa lyömään Phukettia kasaan ja suuntaamaan seuraavaan paikkaan — Khao Lakiin. Sanottiin heipat meijän kavereille ja hypättiin bussiin. Ei turistin sielua missään.

Oltiin ainuut meijän hotellissa ja rannoillakin näky hyvällä tuurilla kaksi pariskuntaa. We took a bus and headed to Khao Lak. This place during the summer is heaven on earth. No people anywhere and so quiet. Perfect time for Khao Lak. We were the only people in our hotel and also barely saw anyone on the beach. Biitseillä sai kyllä ihan rauhassa. Saatettiin kävellä montakymmentä minuuttia putkeen suuntaan tai toiseen eikä ristinsielua näkynyt missään.

Tuolla jos jossain sielu lepää. Khao Lakissa ei tosiaan mitään tapahtumaa ollut, joten oltiin joko hotellin altaalla tai biitsillä tai sitten ajeltiin skootterilla ympäriinsä kattomassa ja ettimässä jos löytyis jotain mielenkiintosta. Saatiinkin sitten yks meijän Phuket-kavereista sinne kyläilemään ja se lähti näyttään meille lähistöltä hieman paikkoja ja saatiin myös kunnia kävästä sen kotona, jossa oli lähes koko suku koolla.

We also got one of our friend there from Phuket and he showed us some hidden places and also took us to his home to visit his family. Kyllä sinne Khao Lakinkin lyhyelle visiitille mahtui sairaalareissu! Mutta eikun piikki pyllyyn ja menoksi.. We also went to hospital in Khao Lak!! Welcome inflammation in stomach. Khao Lakista ei ollutkaan enään kuin Bangkok jäljellä tältä reissulta, joten seuraavaksi otettiin 11h kestävä bussi ja suunnattiin pääkaupunkiin, josta parin päivän päästä olikin paluu takasin Suomeen.

Bangkok ei kieltämättä ollut ehkä paras valinta viimeseksi etapiksi, koska oltiin niin kuoltuja, joko koko lomailun tai sitten tuon sairaalamaratoonin jälkeen, että ei nähtävyyksien kattomiseen oikein riittäny enää energiat. Saatiin onneksi ekaksi tuk tuk- kuskiksi tuommonen maailman hauskin miekkonen, joka vei meitä ympäriinsä, joten se oli tarpeeksi viihdettä Bangkokkiin! We took a 11h bus there.

We decided to took one tuk tuk and luckily got this the most energetic driver who drove us around and showed us some places. It was enough of Bangkok this time. Ja niin se kuukauden reissaaminen oli tiensä lopussa. Käteen jäi ikimuistoset Fullmoon- bileet, miljoonat sairaalareissut, auringonotot ja palamiset , uudet ja vanhat paikalliset kaverit, lehmäiho, muisto otsassa, mutta ennenkaikkea ihana reissu mun parhaimman matkustuskaverin kanssa. Onko teillä kokemuksia Thaimaasta kesällä?

Tai kenties samantapaisia sairaalareissuja? Home Thaimaa Kommelluksien täytteinen kuukausi Thaimaassa. Too bad it ended too early for us because……  Elkää ihmiset kävelkö siellä vedessä olevilla liukkailla kivillä ellette halua tätä loppuelämäksi otsaanne. You may also like.

Tropical Garden — lumoava puutarha Pattayalla torstai, maaliskuu 9, Bangkok Hospital Pattaya — suosittelen! Rantapäivä Cosy Beachillä maanantai, maaliskuu 6, Kuukausi Pattayalla ohi — mitkä fiilikset jäi? Pala Thaimaata Tukholmassa maanantai, marraskuu 28, My week in a nutshell lauantai, maaliskuu 18, Kurkkaus Pattayan yöelämään keskiviikko, maaliskuu 29, Koh Larn — pala paratiisia lauantai, maaliskuu 11, Hei Tietoa, jep, kyllä on kokemuksia!

Olen iät ajat hakenut Tallinnasta siistiä, korkealuokkaista hierontapaikkaa. Paikassa on myös reseptionisti, joka ilmeisesti hieroo itsekin, jos on ruuhkaa. Viimeksi käydessäni siellä minulle kävi juuri näin. Juuri kaikken makeimmalla hetkellä kun sanottua, että nyt minulta tulee, hän lopetti ja vetäytyi hieman kauemmas ja jätti minut sätkimään ilman kättään. Spermahan pitää lypsää suurin piirtein samassa tahdissa kun se suihkuaakin.

Kallis, nyt siellä saa myös nelikätistä hierontaa! Hedonen kotisivuilla mainostetaan palvelua myös pariskunnille. Vaimon kanssa kokeiltiin viime viikonloppuna soap erotic massagea. Vaimo on bi, joten huoneessa oli kaksi tyttöä meitä hieromassa. Paikka oli siisti ja tytöt nättejä, mutta muutoin kokemus ei paljon säväyttänyt. Minusta tuntui kuin olisin joutunut autonpesulinjalle. Kaikki oli todella mekaanista, eikä mitään tunnelmaa ollut.

Slaavilainen palvelukulttuuri näkyi pahasti. Minut hierottiin kyllä orgasmiin asti, mutta vaimo sanoi että hän sai vain kevyttä hivelyä osakseen. Sinällään hän piti minua enemmän saamastaan hieronnasta, mutta me molemmat olimme kyllä pettyneitä.

Hedonen sijaan menisin pariskuntana mielummin johonkin paritantahierontapaikkaan Helsingissä. Ei se ole yksin omaan hierojista kiinni, vaan siinä on rooli myös hierottavina olevilla, jos kehon kieli on että "jököttää" siinä laverilla Ja odottaa jotain. Minä nainen olen ollut parikertaa hierottavina ja olen saanut molemmilla kerroilla todella mahtavat hoidot, toisella kerralla oli mies hieroja jolta sain mahtavan happy endingin. Paikkaa mainostetaan myös naisille, niin onko hierojat kuitenkin naisia ja hoitelevat naisetkin hekuman huipulle siinä missä miehetkin?

Vai onko se sitten normihierontaa ilman erotiikkaa? Sinänsä paikka kiinnostaa kokeilla. En yksin menisi, pienellä porukalla ehkä, on joskus ollut puhetta.

Ei ole tietoa pariskunnille tai naisille?

Tarjolla on eroottista hierontaa. Eli mitä se tarkottaa. Kiihottavaa mutta ei kuitenkaan kosketa paikkoihin? Kun se on myös naisille onko hieroja mies? Ainakin paikka on julkinen eikä salakapakka. Hieronnassa keskitytään pääasiassa jalkoihin ja selkään, mutta luonnollisesti otetaan huomioon konkreettisen asiakkaan toivomukset ja ongelmat, joihin kiinnitetään enemmän huomiota.

Toinen puoli ajasta käytetään eroottiseen hierontaan. Hieronta on jokaisella ihmisellä erilaista, sillä tuntemuksemme ja toivomuksemme ovat erilaisia. Hieronnan yhteydessä voidaan käyttää myös apuvälineitä. Hieronta päättyy orgasmiin, joka saattaa olla myös molemminpuolinen. Tavoitteena on saavuttaa koko elimistöön mielihyvän ja rentoutuminen tunne ja vapautua jännityksistä.

Ja kun molemmat käyvät ensin testissä ja pilleri toimii, ei tarvitse murehtia taudeistakaan. Paljon mukavampi olla omien vällyjen välissä oman kullan kanssa kuin jossain ankeassa kopissa ties minkä tautien seurassa. En tiedä olenko liian konservatiivinen, mutta minun mielestä oman kullan kainalossa on kivointa. Ikinä en maksaisi sellaisesta, mikä on huonompi kuin ilmainen! Vaikka tässä nyt puhutaan thaihieronnasta, niin voihan se oma kulta olla minkämaalainen vain, vaikka suomalainen ihana nainen.

En moiti mutta , Itse olen käynyt usein thaihieronnassa Thaimaassa. Mutta viimeinen kokemus oli järkyttävä. Oli mies puolinen hieroja. Olin varannut nimen omaan thaihierontaan ajan, kun tuputtivat ölyhierontojakin. No kaikki alkoi ok, niin kuin ennenkin, mutta nyt hieroja yritti mennä salakavalasti pikkupöksyihin. Kielsin ja otin hänen käden pois. Sitten mies jatkoi hierontaa, kun mentiin käsiin tunsin kädessäni kovaa ja otin käteni pois.

Sitten hieroja kysyi jotain, en ymmärtänyt, mitä hän kysyi. Hieronta jatkui ihan normisti ja ajattelin, että meni perille, mutta ei, yritti hieroa rintoja ja taas kielsin. Normisti minulta ei ole vatsaa hierottu, mitta tämä hieroi tai kohti vatsaa heti kunnolla, että kipeää kävi. Lopuksi liskoja hieroessa tajusin, että yrittää kokoajan vartaloaan pitää vasten, hyi kaikkiaan.

Olin todella vaivaantunut ja en uskaltanut nousta pöydältä ja marssia tieheni. Olisin pian minään joutunut itse. En ymmärrä mikä on homman idea, eikö asiakkan pitäisi haluta seksiä, eikä hierojan. En ikinä mene enää mies hierojalle. Olisin ollut kyllä viisaampi jos olisin lukenut tällaisen ketjun ennen hierontaa. Olikohan vatsan runnominen kosto, kun ei homma edennyt niin kuin olisi hieroja halunnut.

Minä astun ovesta sisään ja kysyn paljonko seksi maksaa. Hän sanoo ja minä siihen, että Hän sanoo ok, kaikki vaatteet pois. Sitten hän imee kaluani, kun minä katselen pornoelokuvaa vatsan päällä olevasta läppäristä. Sitten panen häntä, kiitän, puen päälle. Hän antaa karkin taskuun ja poistun. Kirjoittajat antavat kovin ruusuisen kuvan thai-hieronnan ajoista. Olen kokeillut kyseisiä hierontoja neljä kertaa ja se riitti.

Jokaisena kertana sain hierontaa noin 3 - 5 minuttia. Sen silittelyn jälkeen pyydettiin kääntymään ja siliteltiin sukuelintä kysymällä "Tuleeko muuta". Olisi ehkä innostunut, jos olisi saanut ensin sen puolentunnin hieronnan, josta maksoin ovella. Enpä taida käyttää näitä palveluja jatkossa.

Hintansa väärtti , Olen yli 10 vuotta käynyt thaikuilla noin paikassa ja noin naisen pakeilla yhteensä yli kertaa.

Kertaakaan en ole jäänyt ilman jostain otsikossa mainitusta. Nyt minulla on kolme vakiopaikkaa, joissa viisi vakionaista joita käyn kokemassa noin 30 kertaa vuodessa naista ja paikkaa vaihdelllen, ja olen tyytyväinen. Neljä naisista on thaimaalaisia ja yksi on kiinalainen, jonka luona olen käynyt lähinnä akupistepainelussa ja joka on parin euron lisämaksusta runkannut, ei tarjoa muuta.

Thaikkunaisten kanssa olen eri tavoilla ja nussin niitä. Maksan € noin tunnin sessiosta. Olen ollut liki 40 vuotta viidennen kumppanini kanssa liitossa, ja olen siihen tyytyväinen, mutta vaihtelu tekee gutaa. Kalle Kyrpyri , Thaimaassa thaihierontaa on tarjolla jokaisella ostarilla monessa paikassa. Siistejä paikkoja ja paljon naisia rivissä odottamassa.

Maksaa muutaman euron kerta. Ja tapahtuu muiden asiakkaiden nähden eikä missään sperman tahrimassa kopissa. Naiset tykkää , On se vaan niin kiihottavaa laueta thai-tytön pehmeä ihoselle ja mahtaville käsille,jotka todella osaavat tämän runkkaamisen! On ihanaa laueta thaihin! Yksikään ammatilliunen thaihieroja ei pyydä päksyjä pois ne pysyy jalassa hjiwrotaan selkä jalat kädet molemoiöta puolilta ei keskijalkaa koskaan. Ne jptka hieroo sen ei oo kunnpn thai hierojia. Mutta älkää luulko että ne tekee sitä halusta.

Niillä ei oo muuta vaihtoehtoa jotta ne tulee toimeen. Mutta seksdiä ne ei anna varsinaista kukaan jos antaa joku kyseessä ei ole thaihieroja. Suositelén käymään asiallisella thaihierojallla jossa päksyt pysyy jalassa.

Thaimaasaa opiskelijat thienaa rahaa seksillä se on jonku mielestä thaiherontaa ei ole. Suomessa saa kunolla etsiä asiallista thaihierontaa se on valitettavaa. Thaimaassa thaihieronta on kunnioitettu ammatti koulutuksen siihen antaa Thaimaassa buddha munikit ja nunnat temppeleissä , koulutus kestää puolivuotta. Thaihieronta on hienompi hieronta kuin länsimainen se keskittyy huomioimaan energiapisteet kehossa. Olen pahoillani että sinä jouduit mies puolisen gigolon käsuttelyyn trhaimaasa se on todella harvinaizta että , tulee vastaan asiaton thaihieroja yks tuhannesta mitä koit ei ollut thaihierontaa lainkaan.

Suomestakin löytyy asiallisia paikkoja no niitä saa todella välillä etsiä olontakaa. Alkuun hierotaan tai sivellään ja sitten seuraa kysymys; talvitseeko tama hielontaa, annakko tippia? The monographs are presented in English alphabetical order. The second column gives their titles in Latin, while the third and fourth columns give the official Finnish and Swedish titles. Titles for Homoeopathic preparations are presented in English alphabetical order at the end of the List of monographs.

From second to fourth column the official titles are given in Latin, Finnish and Swedish. The fifth column gives the unofficial common name in Finnish and Swedish. The list is updated three times per year. Definitions of the pharmaceutical dosage forms in Finnish and in Swedish  see link at the end of the page are briefly shown in the table in Finnish alphabetical order.

The table also contains the names in English and Latin. The table is updated three times per year if necessary. The pharmaceutical dosage form, route of administration and packaging must be stated using the standard terms approved by the European Pharmacopoeia Commission. The terms are defined in English, and their official translations exist in the languages of the Member States.

Pesälle pääsyyn on sitten omat paikat ja kuviot. Tinkiäkin voi, jos hennoo siinä tilanteessa. No people anywhere and so quiet. Alettiin pikkuhiljaa lyömään Phukettia kasaan ja suuntaamaan seuraavaan paikkaan — Khao Lakiin. Hierontaa suunnataan vähitellen selästä kohti jalkoja ja tämän osan loppua kohti käsittely voi satunnaisesti "eksyä" reisien sisäpinnoille ja jopa takaa päin hipaista sukuelimiä, mutta tätä yleensä säästellään seuraavaan vaiheeseen. Sen silittelyn jälkeen pyydettiin kääntymään kyrpä jooseppi irina tundra siliteltiin sukuelintä kysymällä "Tuleeko muuta".

0 thoughts on “Thai massage happy ending viru tallinna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *