Prostata hieronta forum

prostata hieronta forum

Ääh, ihan kuin olisin joku asiantuntija…en todellakaan ole; vain innokas harrastelija! Itse ajattelisin, että se on lähinnä se fiilis, joka sen suorittajasta huokuu; että se ei ole pelkkää pakkopullaa, vaan ihan oikeasti nautinto. Miehiä ja peniksiä on erilaisia; jotkut kaipaavat kovempia otteita, kun taas toisille riittää pelkkä hipaisu. Ja onpa miehiäkin, jotka pääsevät maaliin, ennen kuin itse fellaatioon asti on edes päästy. Miehet, kommentoikaa ja korjatkaa ihmeessä, mikäli on tarvetta!

Niin pornoa kuin polvillaan miehen edessä oleminen onkin, on parempi jos mies makaa sängyllä jalat levällään ja antava osapuoli on polvillaan jalkojensa välissä. Säästää huomattavasti polvia ja helpottaa sääntelemään peniksen syvyyttä suussa. Ero on sama kuin pikapanossa ja pitkän kaavan rakastelusessiossa.

Ei sitä elintä tarvitse heti ottaa suuhun, vaikka se jo erektiossa olisikin. Aloita käsillä hyväillen muista ottaa sormukset pois sormista, ne voivat satuttaa ja muista riittävä liukaste. Liukuvoide pelittää tässä todella hyvin. Toinen hyväksi havaittu on ristiä kädet rukoiluasentoon, asettaa peukalot vierekkäin ja puristaa penis hellästi kämmenien väliin samalla edestakaista liikettä tehden. Peukalot hierovat terskan alta löytyvää herkkää kohtaa siitä, missä terska näyttää vähän sydämen muotoiselta.

Älä huomioi pelkkää penistä, muista myös kivekset ja kivesten takaa löytyvä eturauhanen. Siinä, missä kivekset tykkäävät hieman hennommasta puristuksesta, eturauhasta voi hieroa vähän voimakkaamminkin. Liukaste tekee tästäkin miellyttävämpää. Voit huomioida penistä yhdellä, ja kiveksiä ja eturauhasta toisella kädellä. Ehkä siinä on joku tuhmuusefekti? Siinä vaiheessa kun mies alkaa osoittaa hienoisia kärsimättömyyden merkkejä, on aika ottaa suu avuksi.

Imuvoima jotakuinkin sellainen, jolla suutelisit partnerisi kaulaa ilman jäljen jättämistä. Suulla ja kielellä on suotavaa huomioida myös kiveksiä — ja nyt erityisen varovasti sen imuvoiman kanssa.

Imaise kives suuhusi samaan tapaan, kuin imaisisit erittäin löysäksi keitetyn, kuoritun kananmunan suuhusi sitä kuitenkaan rikkomatta.

Periaatteessa riittää, mikäli pelkkä terska ja ihan vähän vartta on suussa, ainakin jos jatkat kädellä hyväilyä samalla kun teet suullasi edestakaista liikettä. Huomioi, että suun tulee olla tarpeeksi kostea; liukuvoidettakin voi vielä lisätä, mikäli parasympaattinen hermosto on jännityksen takia tehnyt suustasi saharaa. Nopeuta edestakaista, rytmikästä liikettä vähitellen samalla, kun lisäät imutehoa.

Tässä vaiheessa, imutehon ja tempon nopeuduttua huomattavasti, nallin tulisi jo palaa. Ellei jostain syystä näin tapahdu, kannattaa ihan suoraan kysyä, olivatko otteet liian hellät vaiko liian järeät. Jälkimmäisessä tapauksessa mies tosin on varmaan tässä vaiheessa jo jotain indikaatiota antanut. Itse pyydän miestä aina ilmoittamaan, kun on kliimaksin partaalla. Jos olet ikinä vetänyt vettä henkeen, tiedät miksi.

Toivottavasti ohjeista — tai itseasiassa omiin kokemuksiin perustuvista observaatioista kirjallisessa muodossa - oli hyötyä! Antakaahan palautetta, mikäli innostutte kokeilemaan, ja — hauskaa Juhannusta kaikille! Sukupuolitaudit tarttuvat myös oraaliseksissä. Saapa nähdä koska ja kenen kanssa pääsee kokeilemaan, kun täälläkin asuu haluton aviomies: Jaksaminen on parantunut koko ajan sen jälkeen, kun päätin ettei tilanteen tarvitse johtaa itsetuntoni romahtamiseen!

Mä tykkään maata mahallani miehen jalkojen välissä ja nojata kyynärpäihini samalla kun hoitelen hommia. Niska ei väsy eikä mikään muukaan paikka. Katsekontakti on helppo myös ottaa tuossa asennossa: Isot kicksit olen saanut annettua miehelle niin että välillä pyöritän hellästi vaikka muuten tykkääkin kovemmista otteista ja puristuksesta kämmentä liukastettuna toki terskan päällä, vähän niin kuin ottaisin vaihdekepistä kiinni, eli silleen vähän niin kuin kuppina terskan päällä.

Osuu ilmeisesti johonkin hermoihin kun saa miehen sätkimään ihan tahdottomasti: Ai että mä rakastan suihinottoa ja nielemistä! Milloinkohan sitä uskaltaisi itekin kokeilla On jo pitkään houkuttanut yllättää kumppani suuhoidolla hän ei tietääkseni ole sellaista ennen saanut , mutta oma ujous ja kokemattomuus on ollut esteenä. Ehkä mä tästä vielä rohkaistun Pakko palata tähän vanhaan juttuun ja antaa vähän päivitystä, kun yhtäkkiä muistin tämän. Sama vierailija täällä siis, joka oli vielä kesäkuussa aika kokematon.

En muista enää, milloin se tapahtui, aika pitkään siinä tais mennä, mutta kerran sit yllättäen poikaystävä päättikin antaa mulle suuseksiä ja sen jälkeen rohkaistuin itsekin kokeilemaan.

Kommentiksi sain jotain tähän suuntaan: Eli kiitti hyvistä neuvoista ja eihän se nyt oikeesti niin vaikeeta oo, ku kuvittelin etukäteen. Älä tee sitä ainakaan ennen kuin olet itse saanut. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 14 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Page 1 of 3.

Eturauhasen käsittely Kokemuksia eturauhashieronnasta, tai hieromasauvan käytöstä hieronnan yhteydessä?

Find all posts by kairaaja. Originally Posted by kairaaja Kokemuksia eturauhashieronnasta, tai hieromasauvan käytöstä hieronnan yhteydessä? Find all posts by makea. Eturauhasen käsittely Naapurisivuston slaavilainen kotirouva Anastasia tekee kyllä hyvää työtä eturauhasen parissa Find all posts by Tempaus. Eturauhasen käsittely Joo Slaavilainen Anastasia ja Camilla hoitaa homman hyvin. Find all posts by Jelly. Eturauhasen käsittely Anastasia on tuttu ja ihan hyvä, mistäs Camillan löytää, se on minulle uusi juttu?

Eturauhasen käsittely Naapurista molemmat. Itse en keksi muuta selitystä kuin että prostata sai sen verran kyytiä että ylimääräiset kireydet hävisi ja veri kiertää taas ihan uudella tavalla. Eli tuota pitäisi vissiin tehdä säännöllisemmin? Saa vinkata osaavia eturauhasen käsittelijöitä ja toki sihteerit saatte myös itse kertoa jos tämä kuuluu palveluunne?

Jos olisin mies, niin menisin eturauhashierottavaksi LemmikkiKukalle.. Kimppaillessa nähtynä, kun hän on taikasormiaan käyttänyt niin vastaanotto on ollut aika huikeaa katseltavaa. Tämä eturauhashieronta kiinnostaisi minuakin kokea. Veri on aina hyvä saada kiertämään, antakaahan vinkkejä kuka olisi taitava tyttö tässä lajissa: Slaavilainen kotirouva taitaa pitää nykyään vastaanottoaan Huopalahdessa antaa eturauhashierontaa.

Elvyttää väsyneemmänkin kaverin, eka kerran jälkeem on todellakin ällistynyt olo. Tuota Slaavilainen kotirouva on useammankin kerran mainittu ja tuntuu saavan kehuja. Ongelmaksi tulee että tuolla nimellä ei löydy mistään ilmoa tms. Pystyykö tuota yhtään tarkentamaan? Huopalahti on kuitenkin aika laaja alue etsiä Ehkäpä kimppaillaan näissä ja muissa merkeissä awink awink.

Saa toki laittaa tietoa myös privana Ei taida olla anastasialla enää ilmoitusta pitkään aikaan. Korjatkaa toki jos olen väärässä. Käsittääkseni hänellä on vahvistettu nimimerkki joka on Aurinko..

Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 14 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Page 1 of 3. Eturauhasen käsittely Kokemuksia eturauhashieronnasta, tai hieromasauvan käytöstä hieronnan yhteydessä?

Find all posts by kairaaja. Originally Posted by kairaaja Kokemuksia eturauhashieronnasta, tai hieromasauvan käytöstä hieronnan yhteydessä? Find all posts by makea. Eturauhasen käsittely Naapurisivuston slaavilainen kotirouva Anastasia tekee kyllä hyvää työtä eturauhasen parissa Find all posts by Tempaus. Eturauhasen käsittely Joo Slaavilainen Anastasia ja Camilla hoitaa homman hyvin.

Find all posts by Jelly. Eturauhasen käsittely Anastasia on tuttu ja ihan hyvä, mistäs Camillan löytää, se on minulle uusi juttu? Eturauhasen käsittely Naapurista molemmat. Find all posts by prostate. Originally Posted by Jelly Naapurista molemmat. Doc Mulla taasen on munaa tutkittu lääkärin toimesta, eikä siinä ollut mitään herkkää tai eroottista. Siitä huolimatta noin yleisestiottaen kun nainen tutkiskelee munaani, se onm varsin nautinnollista.

Kellään käynyt mielessä et siinä saattas olla eroa et lääkäri tutkii tai et joku nimenomaan hieroo sieltä? Lääkäri harvemmin yrittääkään tehdä siitä kauhean eroottista koska ammattietiikka. Harvassa on hyvät eturauhasen hierojat. Se pumpulihieronta ois ihan jees, mutta meno muutoin on ihan liian kornia mun makuun. Hieronnassa ja vähän muussakin tuli käytyä.

Huomasin, että nythän minulla on mahdollisuus tavata Espoossa vaikuttava NiinaG. Tämä on ollut listalla kauan, eikä ollut kyllä pettymys. Hyviä rapsoja on hänen sessioistaan täällä ollutkin, mutta oli silti todella positiivinen yllätys.

Oven avasi upea nainen, joka oli pukeutunut juuri pyytämälläni tavalla. Hieronnan lisäksi mukana oli vähän pervompaakin settiä ihan omasta pyynnöstä, mutta tuli jotain uuttakin koettua Niinan ehdotuksesta. Sekin tuntui osaavissa käsissä hyvältä heti, vaikka en mennessä olisi uskonut.

Tuntui, että olin sellaisissa tilassa, että melkein mitä vain olisi voinut ehdottaa, ja se olisi käynyt minulle. Lopputuloksena orkku, josta jäin tärräämään hierontapöydälle. Palveluissa on valikoimaan niin, etten itsekään oikein ensin tiennyt mitä valkkaisin.

Pitää päästä joskus uudestaan. Valinnan vaikeus on silloinkin varmasti vähintään yhtä suuri. Tuo homma on tosiaan tehtävä joka aamu, muuten alkaa jo samana päivänä koskemaan virtsarakon alapuolelle ja peniksen päähän.

Myös kivesten vihlova särky alkaa jos pitää useamman päivän taukoa. Sellaisen asian huomasin myös, että pelkkä siemensyöksy ei välttämättä helpota oireita vaan jos saan ennen sitä jotkin alapään lihakset supistelemaan tuntuvasti niin silloin auttaa kipuihin parhaiten.

Mitähän lihaksia nämä on, kun ei niitä tahdonalaisesti saa supistelemaan? Kuulostaako tämä epätavalliselta vaiko normaalilta tilanteelta pitkittyneessä eturauhastulehduksessa? Tähänkö ei siis todellakaan ole mitään lääkehoitoa jolla saisi tuon saman tuloksen aikaan, koska tämä joka-aamuinen runkuttelukaan ei pidemmän päälle järkevältä tunnu mutta sitä olen sinnikkäästi tehnyt koska se auttaa hyvin. Toivottavasti jaksoit lukea, ja kiitos neuvoista. Tämä hoito tyhjentää tulehduksen aiheuttamaa eturauhasen turvotusta ja tungosta, joka aikaansaa kivut.

Eli siemensyöksy, ejakulaatio ikäänkuin tyhjentää tulehduksen pakkauttaman ja kipuja aiheuttavan eturauhasen ja helpottaa tulehdusoireita, kipuja. On käytännössä aivan sama aiheutuuko ejakulaatio normaalista sukupuoliyhteydestä vaiko masturbaatiosta. Lämpöhoito tulehtuneeseen eturauhaseen on erinomainen hoitokeino. Lämmön voi aikaansaada ultraäänellä tai lämpöä säteilevällä lämpötyynyllä.

Sähköllä lämpiävän lämpötyynyn saat alan liikkeistä. Siinä on yleensä 3 tehoastetta, käytät keskimmäistä. Kun tulehdus vaivaa, istut lämpötyynyn päällä noin min.

Sitten makaat niin että lämpötyyny on ristiselän alla jällen noin min. Toistat hoidon oireiden vaivatessa ainakin kerran vuorokaudessa. Lisäksi vältät kylmää ja vetoa kaikissa muodoissa.

Pahinta on kylmillä istuimilla istuminen ja jalkojen palelu tai kastuminen. Näillä ohjeilla pärjäät ja tarvittaessa tulehdus-kipulääkkeitä. Parin viikon ajan olen tuntenut kipua tai lähinnä eri vahvuista "kihelmöintiä" nivusten alueella..

Prostata hieronta forum -

Currently   users online  from 14 countries. Totesi, ettei kykenisi enää tekemään näitä hommia ilman ranneketta. Hyvää kesää pakurille, kuten kaikille muillekin: Eli jos luotat kumppaniin ja voitte keskustella seksiin liittyvistä asioista avoimesti, asia kannattaa ottaa suoraan puheeksi: Muut ohjeet on toissijaisia sen jälkeen. Ja se sydämenmuotoinen asia on vissii frenulum jos oikeen ymmärsin. Tosin ei sitä nyt pelkästään sen takia prostata hieronta forum hankkia. Sitä kun jatkaa viikon, on myös chakrat suorina. Kiitoksia taas hyvistä vinkeistä. On muuten pärisevä asia. En muista enää, milloin se tapahtui, aika pitkään siinä tais mennä, mutta kerran sit yllättäen poikaystävä päättikin antaa mulle suuseksiä ja sen jälkeen rohkaistuin itsekin kokeilemaan. Anastasia on tuttu ja ihan hyvä, mistäs Camillan löytää, se on minulle uusi juttu? prostata hieronta forum

0 thoughts on “Prostata hieronta forum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *