Kirjeenvaihto seksiseuraa kuopiosta

Olen avoin tapaamaan uusia ihmisiä, ja minä en välitä ulkonäöstäsi, se merkitsee eniten millainen olet ihmisenä, toivoisin löytäväni luotettavaa ja aitoa seuraa! Olen luonteeltani ymmärtäväinen ja rauhallinen, ulkoiselta olemukseltani olen siisti. Mielelläni annan kuvani sähköpostissa! Asustelen mieheni ja parin kissan kanssa Kuopion perukoilla. Olen lähtöisin Kainuusta, mutta olen jo asunut 5-vuotta Kuopion alueella. Kavereiden ja etenkin tosi ystävien hankkiminen näin aikuisiällä on osoittautunut yllättävän vaikeaksi.

Jokunen rakas ystävä on tullut ja jokunen hyvänpäivän tuttu, mutta kaipaan lisää ystäviä. Olen aika lapsenmielinen ihminen esim. Tykkään myös kovasti lapsista ja työskentelinkin lapsenhoitajana ennen kuin aloin kokkiopintoni. Ikärasistinen en ole, joten kaiken ikäiset saa kirjuutella. Olen vuotias kuopiolainen nuori sinkkumies tällä hetkellä. Olen ollut pitkään sinkkuna ja kyllä tämä välillä jo rupee tuntumaan, muutenkaan ei aina hirveesti väkeä ympärillä keitten ekaa hengata, toki joitakin hyviä frendejä löytyy.

Mut ois tosi jepa tutustuu ihmisiin enemmän ja löytää yhteisii juttuja. Olen uskovainen Joten, jos vaimoksi joku minulle haluaa, niin lähetään siitä liikkeelle, että hänenkin tulee olla. Tällä hetkellä olen opiskelija ja viikot sujuvat ihan mukavasti, mutta viikonloppuisin on välillä yksinäinen olo, olen aina ollut vähän yksinäinen susi, ja on ollut vaikea löytää kavereita, varsinkaan sellaisia joiden kanssa on joku yhteys ja kokee toiseen aitoa ystävyyttä..

Olen äskettäin Kuopioon muuttanut vuotias nainen ja olisi kiva saada alueelta uusia kavereita. Luonteeltani olen huumorintajuinen, avarakatseinen ja ystävällinen. Uusien liikuntamuotojen ja harrastuksien kokeilulle olen avoin. Itselläni ei ole lemmikkejä, mutta olen eläinrakas. Olisi kiva saada alueelta lisää kavereita, joiden kanssa voisi ulkoilla, harrastaa liikuntaa, käydä kahvilla ja kaupungilla, jutella syvällisiä sekä ihan vaan hengailla.

Toivoisin että olisit noin vuotias, sukupuolella ei ole väliä. Mikäli tunnet, että meillä vois synkata niin laita viestiä. Täällä kirjoittelee vuotias nainen, joka on huomannut, että kaikki kaverit on enempi ja vähempi kadonneet elämästä. Pari läheistä ystävää tietysti pysynyt matkassa mukana, mutta kaipaan silti lisää ihmisiä ympärille. Eli löytyisikö täältä minulle uusia kavereita vaikkapa vaan lenkille, yksille, kahville, shoppailemaan, leffaan yms? En käydä alkoholia tai tupakoi.

Olen ihan hyvä puhumaan mutten hirmu innokkaasti pyöri isoissa porukoissa tai muutenkaan ihmisten seurassa, vaan tarvitsen paljon omaa tilaa ja aikaa. Olen sinkku ja jossain vaiheessa olisi tarkoitus löytää se puuttuva palanen elämääni. Olen kuitenkin nimenomaan tässä asiassa ujo ja hidas etenemään joten toivon tutustumista ihan rauhassa ensin netin välityksellä ja jos mahdollista niin myöhemmin voitaisiin tapailla livenä esim.

Siinähän tutustuu toiseen helposti ja hyvin. Muitakin viestintämahdollisuuksia, kuten skype ja kik löytyvät. Mutta jos kiinnostaa tutustua niin viestiä voi laittaa: Seikkoja, joita haluaisin itsessäni tietoisesti kehittää: Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua tulevan elämäsi siisteimpään tyyppiin. Edellä on tiivistetty tietopaketti minusta, jokaista kohtaa voin toki tarkentaa, jos kiinnostuksesi heräsi.

Kaipailen elämääni erityisesti läheistä ystävää, jonka kanssa voisi puhua kaikesta siitä mikä pelottaa, vituttaa, naurattaa, nolottaa jne. Tällaista ihmistä minulla ei ole ollut elämässäni pitkään aikaan. Koska arvostan suorapuheisuutta, puhun nyt suoraan.

Olisi hyvä, jos ajatusmaailmasi olisi jotakuinkin samansuuntainen kuin minulla, sillä vaikka miten hedelmällistä täysin päinvastaisesti ajattelevaan ihmiseen olisikin tutustua, vaatii se myös enemmän voimia, enkä tällä hetkellä jaksa väitellä joka asiasta. Ajatusmaailmojen selvittely toki vie aikaa, enkä ketään tyrmää muutaman viestin perusteella. Samaa toivoisin myös sinulta, sillä minua ärsyttävät ihmiset, joihin pitäisi tehdä räjähtävä vaikutus jokaisella sanalla tai muuten kiinnostus lopahtaa niin nopeasti, ettei päätöstä viestittelyn lopettamisesta ehdi edes ilmoittaa vastapuolelle.

Suorapuheisuutta siis peräänkuulutan myös siinäkin tapauksessa, etteivät kemiat vain kohtaa, toki sitäkin voi harrastaa myös hienotunteisesti. Tämä siis siksi, että alussa ujostellessa voi olla vaikeaa vaikuttaa superkiinnostavalta, etenkin kun elämäni ei niin kovin kiinnostavaa edes ole. Sitten vielä kolmas juttu, ja se on tutustumisen vastavuoroisuus.

Mun kaveri asuu Karhunpesän naapurissa. Käydään aina sieltä hakemassa kämpille joku kimppapantava hutsu. Täällä palstoilla sitä jaksetaan jauhaa ja miettiä näitä Kuopion kiimakeskuksia päivästä toiseen haahhahaahahah: Kummisedästä saa kans ihan hyvin naista. Mukava mies kyllä saa baarista ja kirjastosta aina kun haluaa.. Hei olen Joroisista kotoisin ja ei mun nuoruudessani tarvinnut lähteä Kuopioon ettii naista, Varkauteen vaan Aloittaja olis siis tulossa JoroisEsta - ei JoroisIsta.

Eli siis halpa kaupunkilaiskopio, ei aito härkäpoika. Takuulla joku amis jonka morsian on lähtenyt tosi sonnin mukaan. Onhan tiällä haaskan näkösiä kottaraeisia ja niiltä kuulemma suap pilluva ihan tuosta vuan Ei mene kuin elokuvissa kuten olettaa annetaan.

Ei seiso humalaisilla miehillä Ei viitti kattoo humalaista naista Jos haluat raitista miestä Minusta Kuopio on todella huono paikka yhden yön juttujen hakuun Todella vanhanaikainen. Itse menen nykyään lähes joka viikonloppu Jyväskylän yöelämään omalla autolla.

Voittaa mennen tullen Kuopion yöelämän. Ihan eri fiilis ja tunnelma sekä paremmin yhden yön juttuja ja seikkailuita ja parempia. Harvoin nykyään enää Kuopion yöelämässä jaksaa käydä. Tampereellakin mielummin käyn yöelämässä ja sielläkin ihan eri meno. Viikot tulee Kuopiossa muutoin oltua töitten takia. Minä kyllä ennemmin kävisin just tampereelle, mutta matka on pitkä.

Jyväskylässä on ehkä vähän parempi meno, mutta ei sekään ole matkan arvoinen. Joten kyllä mulle kelpaa tää kotoinenkin meno. Kyllä sen humalan saa tääläkin! Löperöt ihmiset, hyh Täällä suoli-palstalla inisee luuserit! Mene hyvä mies tuonne elämän ytimeen, äläkä täällä leiki marttyyria.

Olen työssäkäyvä ja onnellinen pienen koiran omistava 27v. Olen eronnut vähän aikaa sitten joten tässä uudessa elämäntilanteessa haluaisin tutustua erilaisiin ihmisiin, niin naisiin kuin miehiinkin.

Olisi mukava saada uusia tuttavuuksia ja ystävyyksiä elämääni. Olen vuotias kuopiolainen nuori sinkkumies tällä hetkellä. Olen ollut pitkään sinkkuna ja kyllä tämä välillä jo rupee tuntumaan, muutenkaan ei aina hirveesti väkeä ympärillä keitten ekaa hengata, toki joitakin hyviä frendejä löytyy.

Mut ois tosi jepa tutustuu ihmisiin enemmän ja löytää yhteisii juttuja. Olen uskovainen Joten, jos vaimoksi joku minulle haluaa, niin lähetään siitä liikkeelle, että hänenkin tulee olla. Tällä hetkellä olen opiskelija ja viikot sujuvat ihan mukavasti, mutta viikonloppuisin on välillä yksinäinen olo, olen aina ollut vähän yksinäinen susi, ja on ollut vaikea löytää kavereita, varsinkaan sellaisia joiden kanssa on joku yhteys ja kokee toiseen aitoa ystävyyttä.. Olen avoin tapaamaan uusia ihmisiä, ja minä en välitä ulkonäöstäsi, se merkitsee eniten millainen olet ihmisenä, toivoisin löytäväni luotettavaa ja aitoa seuraa!

Olen luonteeltani ymmärtäväinen ja rauhallinen, ulkoiselta olemukseltani olen siisti. Mielelläni annan kuvani sähköpostissa! Olen 24 vuotias nainen pieneltä paikkakunnalta pohjois-savosta. Muutin päälle vuosi sitten ukon perässä kauempaa tänne ja kavereitten löytäminen on ollut hankalaa.

Olen alkuun aika ujo mutta tutustuessa olen todella kova höpöttelijä. Olisi kiva saada juttuseuraa tai vaikka kaveria illanistujaisiin, tyttöjen iltoihin, kirpparin kiertelyyn ja kahvitteluun. Eli nauran vain huonoille läpille ja vitseille. Olen myös sponttaani ja tykkään elää hetkessä.

Minulla on myös avomies jolla ei myöskään ole paljon kavereita täältä päin niin ystäväpariskunnatkin rohkeasti yhteyttä hullukissanainen luukku. Täällä kirjoittelee vuotias nuori nainen Pohjois-Savosta. Mä opiskelen tällä hetkellä yliopistossa historiaa mutta suurin osa opinnoista on etäopintoina joten olis kiva saada samanikäistä juttuseuraa piristämään päiviä.

Luonteeltani mä oon aika rauhallinen. Minut vois varmaan luokitella introvertiks mut mä vietän myös paljon aikaa perheen ja kavereiden seurassa. Harrastuksiin kuuluu lukeminen, kirjoittaminen, lenkkeily ja kirpputoreilla pyöriminen. Olen vuotias nainen Kuopiosta ja etsin uusia kavereita.

Sukupuolella ja iällä ei ole suurta merkitystä. Tykkään leipomisesta, hyvistä elokuvista, musiikista, valkoviinistä, eläimistä, brittiläisestä komediasta ja vähän monista muistakin asioista.

Oon aluksi hieman ujo, mutta kunhan olen tutustunut toiseen, niin rentoudun ja heitän vähän huonoa läppää. Persoonallisuustestin mukaan olen INFP.

Pystyn puhumaan kaikesta vähintään olen utelias jos en asiasta tiedä ja puhumista rakastankin. En tosin puhelimessa puhumista, siihen en osaa suhtautua. Minua ei häiritse ovatko ihmiset erimieltä vai ei, monimuotoisuus on juuri se mitä ollaan. Olen valmis kirjoittamaan sähköpostitse tai whatsappissa, toivoisin vain että sähköpostittelu vaihtuu jossain vaiheessa reaaliaikaisempaan keskusteluun.

Voi myös ehdottaa muitakin viestinvaihtomuotoja, en vain keksi yhtään käytännöllistä tähän hätään. Aion tehdä whatsapp-ryhmän pohjois-savolaisille, vaikka tuntuisi etten minä ole juuri sitä mitä tarvitset vapaa-aikaasi voit laittaa viestiä jos haluat mukaan ryhmään!

Sun iällä ei oo niinkään väliä mut semmonen sopiva ikähaarukka ois v. Mua ei myöskään haittaa vaikka meijän elämäntilanteet poikkee toisistaa. Oon muuttanu tänne pari vuotta sitte mun nykysen kihlatun perässä ja siks mullei oo täältä oikee muodostunu mittää kaverisuhteita. Mulla ja mun miehellä on alle vuoden ikänen lapsi ja koira.

Luonteeltani oon ystävällinen, reilu, kiltti ja empaattinen. Tykkään liikkua luonnossa ja retkeillä, jutella syvällisiä, katella leffoja, leipoo ja kokkailla sekä ihan vaan istua iltaa hyvässä porukassa.

Tässä tää nyt tällee lyhkäsyydessään, ota yhteyttä jos yhtää tuntuu et meillä vois natsata! Olen 26 vuotias mies ja asun Varkaudessa ja olen avoliitossa. Harrastuksiin kuuluu lenkkeily koiran kanssa,pelaaminen ja lukeminen.

Hihhulit tuijottivat minua eivätkä sanoneet mitään saatika liikkuneet. Näistä haahuilijoista tuli mieleen hattivatit laajalti. Olivatko nämä jotain retardeja? En olisi tahtonut satuttaa heitä, mutta koska hattivattiretardit näyttivät uhkaavasti siltä että ryöstävät minut, valtaavat taloni ja sysäävät minut kaappiini asumaan, ajattelin että käsken heitä "painumaan helvettiin" täältä.

En tiedä lähtikö ne pois vai ei koska suljin oven sekä välioven enkä mennyt enää katsomaan koska kuumotti että siellä ne olisivat vielä olleet. Mitä tuo oikeasti oli?

Olen kuullut, että kaikki savolaiset ovat serkkuja keskenään. Petosenhan piti olla jo vuosia sitten rakennettu mutta ihan pyörönkaaren vieressä on kolme tonttia raivattu ja yhtä rakennetaan jo.

Etsi Toggle navigation Valikko. Mistä seksiseuraa Kuopiossa päin? Seurustelu ei kiinosta eikä vois vähempää kiinostaa eikä sellaiseen ole aikaa eikä halua kerta on työkiireitä koko ajan. Lapsia en myöskään halua.

Asun Joroisissa mutta käymään tulen Kuopiossa. Mitkä on hyviä yökerhoja ja mitä kantsii välttää? Serkkuja keskenään Olen kuullut, että kaikki savolaiset ovat serkkuja keskenään. Petosen rakennusbuumi Petosenhan piti olla jo vuosia sitten rakennettu mutta ihan pyörönkaaren vieressä on kolme tonttia raivattu ja yhtä rakennetaan jo. Kyllä yksi on aika lailla varma paikka: Siellä on sen sortin sakkia että varmaan antavat vähän pienemmälläkin summalla Entäs jo pysyisit siellä Joroisissa vaan.

Mitenkä joitakin ihmisiä jaksaa kiinostaa koko ajan jotkut yhden yön jutut en voi ymmärtää. Eikö olisi paljon mukavampaa ja järkevämpää elää ihan normaalissa ja ihanassa vakavassa parisuhteessa jonkun naisen kanssa?

Itseäni kiinosti joskus 20 vuotiaana just nuo jutut mutta ei todellakaan enää voisi vähempää kiinostaa mitkään yhden yön seikkailut.

En todellakaan ymmärrä miten joitakin jaksaa kiinostaa tollainen. Ainakin Apteekkarissa on todella kiimaisia varattuja seikkailunhaluisia naisia runsaasti aina liikkeellä jotka kaipaa vaihtelua ja uusia miehiä. Sitten tietysti Karhunpesä on todella hyvä yhden yön hoitolaitos. Sekä nainen että mies tietää miltä tuntuu kun panettaa ja noissa paikoissa näitä kiimaisia naisia pyörii todella runsain mitoin.

Nythän tais se uusi ravintola Ilona avata myös ovensa sen tarjonnasta en osaa vielä sanoa ainakin jonot oli kovat eilen. Satama ei kesällä kuulemma ole ollenkaan hyvä yhden yön juttu hakupaikka näin olen monelta kuullut.

Apteekkarissa riippuu aina illasta joskus on tosi hyvä ilta ja joskus taas masentavaa menoa. Mun kaveri asuu Karhunpesän naapurissa. Käydään aina sieltä hakemassa kämpille joku kimppapantava hutsu. Täällä palstoilla sitä jaksetaan jauhaa ja miettiä näitä Kuopion kiimakeskuksia päivästä toiseen haahhahaahahah: Kummisedästä saa kans ihan hyvin naista.

Mukava mies kyllä saa baarista ja kirjastosta aina kun haluaa.. Hei olen Joroisista kotoisin ja ei mun nuoruudessani tarvinnut lähteä Kuopioon ettii naista, Varkauteen vaan Aloittaja olis siis tulossa JoroisEsta - ei JoroisIsta. Eli siis halpa kaupunkilaiskopio, ei aito härkäpoika. Takuulla joku amis jonka morsian on lähtenyt tosi sonnin mukaan. Onhan tiällä haaskan näkösiä kottaraeisia ja niiltä kuulemma suap pilluva ihan tuosta vuan Ei mene kuin elokuvissa kuten olettaa annetaan.

Ei seiso humalaisilla miehillä Ei viitti kattoo humalaista naista Olen sinkku ja jossain vaiheessa olisi tarkoitus löytää se puuttuva palanen elämääni.

Olen kuitenkin nimenomaan tässä asiassa ujo ja hidas etenemään joten toivon tutustumista ihan rauhassa ensin netin välityksellä ja jos mahdollista niin myöhemmin voitaisiin tapailla livenä esim. Siinähän tutustuu toiseen helposti ja hyvin. Muitakin viestintämahdollisuuksia, kuten skype ja kik löytyvät. Mutta jos kiinnostaa tutustua niin viestiä voi laittaa: Seikkoja, joita haluaisin itsessäni tietoisesti kehittää: Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua tulevan elämäsi siisteimpään tyyppiin.

Edellä on tiivistetty tietopaketti minusta, jokaista kohtaa voin toki tarkentaa, jos kiinnostuksesi heräsi. Kaipailen elämääni erityisesti läheistä ystävää, jonka kanssa voisi puhua kaikesta siitä mikä pelottaa, vituttaa, naurattaa, nolottaa jne.

Tällaista ihmistä minulla ei ole ollut elämässäni pitkään aikaan. Koska arvostan suorapuheisuutta, puhun nyt suoraan. Olisi hyvä, jos ajatusmaailmasi olisi jotakuinkin samansuuntainen kuin minulla, sillä vaikka miten hedelmällistä täysin päinvastaisesti ajattelevaan ihmiseen olisikin tutustua, vaatii se myös enemmän voimia, enkä tällä hetkellä jaksa väitellä joka asiasta.

Ajatusmaailmojen selvittely toki vie aikaa, enkä ketään tyrmää muutaman viestin perusteella. Samaa toivoisin myös sinulta, sillä minua ärsyttävät ihmiset, joihin pitäisi tehdä räjähtävä vaikutus jokaisella sanalla tai muuten kiinnostus lopahtaa niin nopeasti, ettei päätöstä viestittelyn lopettamisesta ehdi edes ilmoittaa vastapuolelle. Suorapuheisuutta siis peräänkuulutan myös siinäkin tapauksessa, etteivät kemiat vain kohtaa, toki sitäkin voi harrastaa myös hienotunteisesti.

Tämä siis siksi, että alussa ujostellessa voi olla vaikeaa vaikuttaa superkiinnostavalta, etenkin kun elämäni ei niin kovin kiinnostavaa edes ole. Sitten vielä kolmas juttu, ja se on tutustumisen vastavuoroisuus. Jos toinen ei koskaan ota yhteyttä, aloita keskustelua tms. Nämä seikat tulivat mieleeni aikaisempien nettikokemusten perusteella, joten jos tunnistat itsesi näistä, niin kannattaa punnita, olisiko meidän molempien ajalle parempaa käyttöä.

Muuten olen liikkeellä avoimin mielin. Eduksi tietysti on, että omaat edes välttävät keskustelutaidot ja hallitset tavallisimmat välimerkit. Ymmärrän kyllä, jos alussa ujostuttaa eikä siksi juttu lähde luistamaan. Tutustumista todennäköisesti helpottaa myös suurin piirtein sama ikä tai elämäntilanne.

En ole kovin aikaansaava kirjoittamaan pitkiä viestejä, joten whatsapp tai vastaava olisi toivottava viestittelymuoto. Mikäli aikataulut tai etäisyys eivät muodostu esteeksi, olen avoin tapaamiselle tai jopa yhteiselle harrastukselle. Ja nyt vaan viestiä tulemaan: Täällä kirjoittelee nyt syksyllä vuotta täytävä nainen joka olisi vailla uusia ystäviä niin baareilemaan, kahville tai leffaan.

Harrastan ratsastusta ja tykkään muutoinkin liikkua luonnossa. Etsitään muita lautapeleistä innostuneita pariskuntia. Asumme maalla noin 60km kuopiosta. Meille mahtuu myös tarvittaessa yöpymään. Meillä on lemmikkejä, kaksi kisua ja kaksi koiraa. Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä: Olen vuotias nainen ja olisi kiva saada kaveri kävelylenkille, kahviseuraksi, illan viettoon jne.

Kuopio , Pohjois-Savo , yli vuotiaat Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa vuotiaita kavereita Kuopiosta Heippa, Parisen vuotta Kuopiossa asuneena oisi kiva saada ystäviä täältä, lähinnä vuotiaista.

GAY , homo , Kuopio , poika , seuraa Comments: Ikä max 25v snap: Kommentit pois päältä artikkelissa Ystävää etsin Savon mualla asuva 40v. Uusia ystäviä Kuopiosta 9. Kuopio , Pohjois-Savo , ystäviäkuopiosta Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Uusia ystäviä Kuopiosta Heh, saattas se ihan hyvä olla sähköpostikin laittaa ilmoitukseen..

Moi Olen vuotias nuori nainen täältä Kuopiosta. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää minapavainkuopio luukku. Kommentit pois päältä artikkelissa Uusia ystäviä Kuopiosta Moi Olen vuotias nuori nainen täältä Kuopiosta. Kuopio , Pohjois-Savo Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Kaveria vailla: Kommentit pois päältä artikkelissa Kuopio! Iälläsi tai sukupuolella ei ole väliä! Toivottavasti joku samanlaista seuraa hakeva ihminen vastaisi tähän! Kommentit pois päältä artikkelissa kavedii?

Ikärasistinen en ole, joten kaiken ikäiset saa kirjuutella meba91 hotmail. Nuori uskovainen mies etsii toveria Kommentit pois päältä artikkelissa Nuori uskovainen mies etsii toveria Moikka moi. Mut ois tosi jepa tutustuu ihmisiin enemmän ja löytää yhteisii juttuja Olen uskovainen Joten, jos vaimoksi joku minulle haluaa, niin lähetään siitä liikkeelle, että hänenkin tulee olla Viestiä voi laittaa sähköpostiin skm hotmail.

Kommentit pois päältä artikkelissa Kuopio ohoi! Uusia kavereita etsimässä Cosplay , kahvilat , Kuopio , liikunta , luonto , taide , valokuvaus Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Uusia kavereita etsimässä Hei! Kommentit pois päältä artikkelissa Löytyskö Homoseuraa? Kuopio , Kuopion seutu , Kuopiosta Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Uusia tuttavuuksia Kuopiosta? Laittele sähköpostia, niin jutellaan lisää: Kuopiolainen nuori mies seuraa vailla Kommentit pois päältä artikkelissa Kuopiolainen nuori mies seuraa vailla vuotias yliopisto-opiskelija Kuopiosta etsii naisista seuraa pimenevään syksyyn.

Kommentit pois päältä artikkelissa Oletko uusi ystäväni?

En käydä alkoholia tai tupakoi. Savon mualla asuva 40v. Sun iällä ei oo niinkään väliä mut semmonen sopiva ikähaarukka ois v. Olen vuotias nuori nainen täältä Kuopiosta. Itse menen nykyään lähes joka viikonloppu Jyväskylän yöelämään omalla autolla. Itse olen v ja sinkku, ei lapsia.

0 thoughts on “Kirjeenvaihto seksiseuraa kuopiosta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *