Norsun vittu halpa kitara

Kuulutko sinä niihin jotka diggaavat jotain bändiä ensin oikein pro-tasolla, mutta kun hiemankin kaupallista menestystä tai jotain mainstream -julkisuutta tulee, muuttuu bändi sinusta kaupalliseksi paskaksi, mainstream-humpaksi??

Sama ilmiö iskee heti jos bändi yrittää hieman muuttaa tuotantoaan tai jopa kokoonpanoaan. Outo oli vertauksesi myös gunnareihin, lienee varmaan samoja faneja Maiden kanssa??? Itse luulin toivoin että koko gunnari-porukka olisi jo pössytellyt itsensä hengiltä. Mutta ei, niiltä olikin vain rahat loppu joten kokoelmaa pukkaa Ja vielä ennen kuin kehoitat minua ahdasmielistä kuuntelemaan "bändejä joista en edes kuullutkaan" tiedä se että levyhyllystäni ne kyllä löytyvät.

Eivät vaan tee vaan Maidenista yhtään parempaa jos eivät sitä huononnakkaan. Sanoituksista olisi ollut kiva tietää mitä pidät parhaimpina Don't get mad, get even. Pidin Iron Maidenista kovasti joskus luvulla, mutta sitten into syystä tai toisesta laantui Muistaakseni Powerslave-levyn jälkeen, enkä suuremmin kuunnellut Maidenia lähes 20 vuoteen.

Nyt kuitenkin "löysin" joitakin ikivanhoja Maiden levyjäni ja nehän ovat aivan helvetin hyvää kamaa. Täytyy sanoa, että eipä vieläkään ole suurempaa käsitystä Maidenin Powerslave -levyä uudemmasta tuotannosta, mutta ainakin nuo vanhat kolahtaa täysillä.

Ovatko uudemmat tutustumisen arvoisia? Taso laskee noiden jälkeen, mutta on siellä hyviäkin. Brucen soolot on paljon antoisampia, jos tykkää hieman kuuntelijalle haasteellisemmasta musiikista.

Ja kyllä, Zeppelin on tuttu orkesteri. Maidenin luku oli huippu. Vieläkin kolahtaa ne Di'Annon aikaiset jutut ihan hiton lujaa. Brucen laulu on siinä sellaista rääkymistä, että hitto sitä kuuntelee mielellään ; luku oli ihan paskaa. Fear Of The Dark on takuuvarmasti Maidenin yliarvostetuin levy. The X-Factor oli siinä mielessä mukava, että siinä haettiin hieman uutta tyyliä, ja vaikutteita näkyy uusissakin levyissä. Eipä silti oikein kolahtanut, kun siellä on sellaisia purkkaviritelmiäkin mukana.

Minusta uudella vuosituhannella Maiden on taas ponnistanut pinnalle. Siinä oli vain niitä purkkajuttuja taas, kun bändi etsii lisää sitä uutta tyyliä tai vanhaa tyyliään takaisin.

Seuraavalta levyltä kyllä odottaisin jo paljon. Ei tuo Rock In Riokaan ollut niin rapoinen, mutta Dynamo piti hankkia oikein levyhyllyynkin ei saa kertoa viranomaisille, hys, hys. Niillä oli aivan upeita teoksia. SIT mielestäni ehkäpä Maidenin paras studioplatta. Monet eivät niistä kitarasyntikoista tykänneet, mutta ei niissä minusta ole yli ammuttu missään vaiheessa.

Dance Of Death -biisissä nyt ehkä korkeintaan ; Niin kauan on hyvä, kun eivät ala niillä mitään sooloja tai melodioita heittämään. Iron Maiden on paska. Säälittävää luettavaa pikku pojat ne aina jaksaa uskomatonta. Suuntasit tuon lauseen vissiinkin itseesi. Perustele miksi tekstini on säälittävää luettavaa. Sanoi mielipiteeni vain lyhyesti. Taidat itse olla pikkupoika. Iron Maiden on paska bändi jota varhaisteinit kuuntelevat kun eivät tiedä että mikä on heidän musiikkimakunsa, kuljetaan vaan massan mukana, vitun pissis.

Metallica taas on paras. Onko mielestäsi 30 vuotiaat hevarit varhaisteinejä? Kirjoitustyylistäsi huomaa, että et itsekään ole kovinkaan vanha, ainakaan henkisellä tasolla. Kannattaa opetella kunnioittamaan muiden mielipiteitä ja hyväksymään, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen, kuten myös sinulla.

Molemmat ovat vitun kovia bändejä. Sitä paitsi kysymyshän oli, onko Iron Maiden kikkeliheviä vai ei. Mistä tiedät että nimimerkki "Joopa Joo" on 30 vuotias? Ne varhaisteinit ja muut wannabehörhöt löytyvät kyllä useammin juuri Metallican parista Takaan, että Maidenilla on paljon vanhempi ja uskollisempi fanipohja kuin millään Metallicalla.

En tunne yhtäkään ihmistä, joka olisi ollut Metallica-fani luvun alusta asti. Sen sijaan tunnen useita sellaisia Maiden-faneja. Sinun kirjoitustyylistäsi huomaa, että et itsekään ole kovinkaan vanha. Ja ikävä todeta, että Metallicalla on enemmän näitä "varhaisteinifaneja". No en minä kovin vanha olekkaan, mutta en myöskään varhaisteini. Ja minä olen kyllä huomannut että enemmän Iron Maidenilla on niitä varhaisteini faneja mitä metallicalla, ette maiden-fanit vaan kestä kuulla sitä No en kyllä varsinaisesti ole kummankaan bändin fani, mutta kyllä Metallica tässä vetää pidemmän korren.

Eli kyllä nämä pipoteinit kuuntelee enemmän Metallicaa. Hei, kyllähän Hetfield itse yritti nuorentua vetämällä pipon päähän ja Hammett meikkaamalla. Olikohan Hetfieldillä kylmä vai yrittikö se tehdä vaikutusta pomppumetalliyleisöön? Metallica nimenomaan vetoaa näihin pipopääteinixwannebehörhöihin. Jameskin pukeutuu lavalla kuin teinix. Lisäksi Metallica yrittää selvästi vedota nu-metalyleisöön. Maiden ei sitä tee. Kyllä se vaan niin on, että Maiden on enemmän varttuneemman väen bändi kuin Metallica!

Sun tekstit ovat aika paskaa luettavaa, toi varhaisteini -termi tuntuu olevan sulla oikein kovasti käytössä, opitko sen juuri? Mitä olivat ne teinitytöt Metallican keikalla eturivissä kiljumassa ja kikattelemassa?? Kännyköitä ja vitun tekstiviestejä Etsivätkö ne omaa musiikkimakuaan sun vai Metallican perässä??

Metallican 4 ekaa levyä olivat loistavia, mitä sitten?? Sen jälkeen tuli paskaa käteen, pojille alkoi ilmeisesti huikka ja kama maistumaan sillai että tuottajapomot pani niitä b-rappuun et paukkui Bob Rock Jeesus poppi-tuottaja-mongoloidi tuottamassa Metallicaa Siitä alkoi bändin alamäki Parasta uutta Metallicaa mitä studiossa saatiin aikaan oli veri ja sperma levynkannessa. Omaperäisyys ja tyyli myytiin viinahuuruissa halvalla levy-yhtiöille Sääli ei ole sairautta vaan vuotavaa jarrunestettä Saatana säälii Taisin osua arkaan paikkaan, kun totuuden nielentä on noin vaikeaa.

Minkä minä sille voi että näen koulussanikin jatkuvasti Iron Maiden paidoilla varustettuja teinixejä, jotka ovat juuri noita "pipopääteinixwannebehörhöjä" Metallicasta ei varhaisteinit täällä pidä vaikka aika suuri väkiluvultaan paikkakuntani onkin. Ja miten niin metallica yrittää vedota nu-metal yleisöön? Ai että metallica myi itsensä silloin kun he olivat kännissä? Jos tuo 71 nimimerkissäsi on syntymävuotesi, niin tilanne alkaa valjeta.

Olet taas näitä vanhoja hevareita, jotka syyttävät metallicaa itsensä myymisestä ja luulevat olevansa joitain ihmistä ylempiä elämänmuotoja jotka tietävät kaiken hevistä.

Oma tekstisi on paskaa, vitun runkku. En pysty tuota todistamaan vääräksi, mutta et sinäkään oikeaksi. Siis tuota fanien koostumusta. Mutta ainakin nuo vetoamisyritykset eri faniluokkiin voi todeta tyhmempikin. Metallicalla on kova tarve tulla hyväksytyksi teinien keskuudessa. Kyllä tuo pipomuoti ja uuden levyn mall-metal soundit puhuu sen puolesta. En ole asiassa kummankaan puolella, sillä en erityisemmin pidä kummastakaan.

Nämä on vain ulkopuolisen havaintoja. Ellet ole opettaja, niin et ole kovin vanha itsekään. Et ehkä varhaisteini, mutta teini kuitenkin. Syntynyt jälkeen Ride the Lightningin? Arvostelit ensimmäisenä keskustelijoista kuuntelijakuntaa, lähinnä ikää ja asennetta.

Mitä vitun väliä sillä on, kuka muu lempimusiikkiasi kuuntelee? Miten voit tietää, kuinka tosissaan joku on em. Itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa kuunteleeko joku "teinix" Maidenia vai Gimmeliä.

Enhän ollut edes vielä varhaisteini kun Maiden kolahti, vuonna Heiluin varhaisteininä Maidenin ja Metallican keikoilla.

Entä itse, ymmärsitkö aloittaa Metallican kuuntelun vasta varhaisteiniyden jälkeen? Siis mitä väliä on fanien ikä-koostumuksella?

Eikä mielestäni Metallica yritä sen enempää päästä nuorison suosioon noilla pipo jutuillaan. Kuulostaa ihan yhtä paskalta kuin nuo eräiden mutu-tuntemukset. Aina ei teidän varttuneemman väen aivoituksia tajua Sitä paitsi keskustelun aihe oli ihan toinen kuin Metallica ja pipot. Eihän sillä fanien ikäkoostumuksella olekaan mitään väliä. Täällä vaan joku Metallica fanaatikko alkoi suu vaahdossa jauhamaan Metallicasta ja niiden faneista. Satrianin nykymeiningistä en ole perillä joten en kommentoi.

Kyllähän tuo Metallican meno on ollut aika heikkoa viimeiset luvulta lähtien ja nyt sitten viimeisellä levyllä yritettiin muuttaa menoa nykyaikaisempaan suuntaan. Huvittavinta oli, että ennen levyn ilmestymistä annettiin ymmärtää, että levy on paluu juurille. En tiennytkään, että Metallica oli ensimmäinen pomppumetal bändi. Odotitkos uudesta levystä Puppetsin tasoista pläjäystä ja miten määrittelisit uuden levyn olevan "pomppumetallia"? Rumpujen soundin, kitaroiden vai minkä perusteella?

Metallican luvun musiikki ei kieltämättä ole yhtä kovaa kuin kasari aikoina, mutta ei siellä minun mielestäni ole kuin yksi hieman heikompi levy, Reload. Load on loistava levy, mutta ei tietenkään teille vanhemmille patuille.

Jos Loadin olisi tehnyt joku muu bändi, niin se olisi varmasti ollut arvostelu- ja rahallinen menestys, mutta kun se on Metallican levy niin minkäs teet, kun historiasta löytyy Lightningia, Puppetsia ja Kill 'em all: Sinulla on joku asennevamma, kun haukut joka viestissäsi jotakuta. Ja vaikka olisit sitä mieltä, asiat voi esittää rauhallisemmin. Toisekseen puhe oli aiheesta: Metallica ei liity alkup. Muiden täällä olijoiden mielestä olet nimittäin osoittanut oman henkisen kehityksesi aika vajaavaiseksi Jos iron maiden on mielestäni paska, ei mun tarvitse kommentoida sitä onko se kikkeliheviä.

En ole vittuillut kenellekkään paitsi niille ketkä ovat vittuilleet minulle. Itseppähän ärsytätte minut siihen pisteeseen. Ja miten voit sanoa että olen vittuillut kaikille, vaikken ole?

Iron maiden on vain mielestäni paska, ja kun siinä samassa vähän suosittelin metallicaa, te alatte haukkumaan sitä ja puhumaan paskaa minusta. Sinä vain auot päätäsi. Ole hiljaa jos ei ole aiheeseen liittyvää asiaa. Ja Metallica ei kuulu aiheeseen. Mene kuuntelemaan sitä Metallicaa kyrpä pystyssä ja mieti samalla finninen pääsi puhki, kuinka vitun urpo olet.

Vedätte herneen nenään siitä kun sanoin "Iron maiden on paska ja että kuunnelkaa metallicaa. Muiden hylkäämistä pelaajista rakentui NHL: NHL-kauden sensaatioketjun jäsenillä on kaikilla jotain yhteistä Jatkoaika uusi koko ulkoasunsa — Lisää nopeutta yleisölle. Jatkoaika on uudistanut visuaalisen ilmeensä. Etsi vain otsikoista Jäsenen nimi: Jaa mahdolliset useat käyttäjänimet pilkulla.

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§: Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§: Edellinen ketju Seuraava ketju. Parranajosta sen verran että en ole koskaan opetellut käyttämään partakonetta.

Höylällä tulee noin kertaa siistimpää jälkeä. Avautui se, että oma parrankasvuni on nopeampaa kuin ennen. Joskus pärjäsi hyvin höyläämällä kerran kahteen viikkoon, mutta nykyään pitää vetäistä pari kertaa viikossa. Menestyvin, sympatiat muille hyville. Avautui, että muksut on aika paljon röyhkeämpiä kuin ennen. Viiden minuutin päästä tulivat vielä takaisin kokeilemaan aurinkolaseja. Haukkuivat vielä kassan mennessään rumaksi.

Kukaan, minä mukaan lukien ei tehnyt asialle yhtään mitään. Varmaan kaikki ajatteli, ettei se ole laillista. Se että minkä näköiseksi mielessäni olen kuvitellut kliseisen kaiken tuomitsevan kukkahattutädin , ei näemmä oikeasti ole kovin kaukana todellisuudesta.

Toki jokainen nyt näyttää miltä näyttää eli ei siinä sinällään mitään, mutta kerrankin omat mielen hahmotelmat ja todellisuus kohtasivat. Avautui, että kanadalaisia on kaikenkaikkiin NHL-pelaajista "vain" n. Suomella ja Ruotsilla on määrä pysynyt samoissa viimevuosina, tosin Tsekeillä ja Venäjällä pientä laskua. Mutta tämä varmaankin parhaiten selittyy KHL: En ikinä uskonut sanovani näin mutta niin se vain nyt on.

Norsun vittu halpa kitara -

Maiden on omassa listassani ehdoton ykkönen, eikä mikään bändi tule ikinä ohittamaan sitä. Kuulostaa ainaski ja hintsukka laulajaki o molemmis pändeis. Kyllä se vaan niin on, että Maiden on enemmän varttuneemman väen bändi kuin Metallica! Sinä vain auot päätäsi. Toiseksi, Maiden oli osaltaan lanseeraamassa ja viemässä eteenpäin metallin melodista linjaa. Tää kysymys oli Maidenista, mitä vittua sä tulet tänne tyrkyttämään sitä Nu-Metallicaa Turhaa tollanen väittely kummalla on enemmän todellisia faneja. Taidat itse olla pikkupoika. Brucen laulu on siinä sellaista rääkymistä, että hitto sitä kuuntelee mielellään ; luku oli ihan paskaa. Jokaisella menestyneellä bändillä on myös näitä wannabe-teinixfaneja kuten myös mainitsemillasi bändeillä. Musiikilliset lähtökohdat ovat aivan erilaiset!

0 thoughts on “Norsun vittu halpa kitara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *